Multitek A-Tech Akıllı Bi̇na Teknoloji̇leri̇ Fuarına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek A-Tech Akıllı Bi̇na Teknoloji̇leri̇ Fuarına Katıldı

Bu sene ikincisi 22-25 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri Fuarı tamamlandı! A-Tech fuarı yapılmaya başlandığı 2017 yılından bu yana her sene katılımcı ve nitelikli ziyaretçi sayısının arttığı bir organizasyon olarak öne çıkıyor. Bizler de Multitek olarak 2017 senesinden beri A-Tech fuarını destekliyor ve aralık vermeden katılıyoruz. A-Tech Fuarı, kamu sektörü ile biz üreticileri buluşturduğu için ürünlerimizi kamuya yakından tanıtma fırsatı yaratıyor. Bu konuda TOKI (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) ve Emlak Konut (Emlak Konut Gayrimenkul, Yatırım Ortaklığı A.S.)’a fuara ve sektörümüze verdiği desteklerden dolayı ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Fuarda IP interkom ile akıllı ev yönetimi, Multibus diyafon sistemi ve yangın alarm sistemlerini tanıtma fırsatı bulduk. Ziyaretçiler akıllı ev yönetiminin kolayca yapılabildiği cep telefonu uygulamamızı dikkatle inceledi ve olumlu yorumlarını bildirdi. 

Akıllı ev yönetimini IP monitörler üzerinden farklı akıllı ev protokolleri (KNX cihazlar, Multitek RF alıcılar, Somfy kablosuz RTS alıcılar, röle kontrol) ile entegre olarak gerçekleştirebilen sistemimiz ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Multitek, ülkenin ilk ve tek yerli IP interkom sistemini geliştiren ve üreten firma olarak, Ar-Ge çalışmalarını son kullanıcının güvenliğini ve konforunu arttırmak üzere yoğunlaştırmıştır. Yerli bir Ar-Ge firması olmanın en büyük avantajı hiç kuşkusuz son kullanıcıyı iyi tanıyarak ihtiyaçlarını doğru şekilde analiz etmek ve ürünleri bu ihtiyaçlara göre şekillendirmek. Biliyoruz ki kapılarınız bize emanet ve güvenliğiniz bizim için çok önemli. 

Başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM, T.B.M.M. İdari Amiri Hasan TURAN, TOKI Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZÇELİK, TOKI Daire Başkanı Murat ÖZKAY, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa TUNA ve TOKI Elektrik Kontrolü Uzmanı Sayın Şahap KARATAŞ olmak üzere TOKI, Emlak Konut, Kiptaş’tan ve diğer firmalardan gelen tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz. Yerli bir üretim firması ve genç mühendislerden oluşan bir Ar-Ge Merkezi olarak aldığımız olumlu tepkiler bizi gururlandırıyor. Yerli üretim hep birlikte güzel! 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo, A-Tech Fuarı’nda Sektörle BuluştuÖnceki Haber

Erse Kablo, A-Tech Fuarı’nda Sektörle Bu...

A-Tech Fuarı’nda Toki – Makel BuluşmasıSonraki Haber

A-Tech Fuarı’nda Toki – Makel Buluşması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar