Modern Mekanlara Özgü Konsept Tasarımlar “Makel Kare Modüler Metal Seri”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Modern Mekanlara Özgü Konsept Tasarımlar “Makel Kare Modüler Metal Seri”
Son yıllarda hızla gelişen modern mimari ile yenilenen yaşam alanları için farklı tasarımlarda ürünleri ile dikkat çeken Makel, zarafet ve fonksiyonelliğin birleşimi Kare Modüler Metal Seri ile konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Son yıllarda hızla gelişen modern mimari ile yenilenen yaşam alanları için farklı tasarımlarda ürünleri ile dikkat çeken Makel, zarafet ve fonksiyonelliğin birleşimi Kare Modüler Metal Seri ile konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.  Daha fazla anahtar fonksiyonunun bir arada kullanılmasına imkân veren Kare Modüler Metal Seri göz alıcı dekoratif görüntüsü ile dikkat çekiyor. Tamamlayıcı, yenilikçi ve etkileyici tasarımıyla Kare Modüler Metal mekanlardaki yeni buluşma noktası haline geldi.  İki modülden yedi modüle kadar tek bir çerçeve altında aynı anda birçok farklı fonksiyonu bir arada (Data, priz, telefon, anahtar gibi) bulunduran Kare Modüler Metal Seri dar alanlar için pratik çözümler sağlıyor. Saten, siyah, metalik gümüş ve dore çerçeve seçenekleri ile de dikkat çeken seri, tasarımda farklılığı ve fonksiyonelliği arayan modern binaların yeni gözdesi oldu. 


Makel Hakkında:

1977 yılında elektrik malzemeleri sektöründe faaliyetine başlayan MAKEL ŞİRKETLER GRUBU, 1987 yılından itibaren elektrik anahtar ve prizleri ile başladığı yolculukta bugün şalt grubu ürünleri, grup prizler, sigorta kutuları, sayaç ve reaktif güç kontrol rölesi ürünleri ile akıllı ev otomasyon sistem ürünlerini yelpazesine eklemiş ve kalitesine güvenerek ürünlerini Makel markası ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tüketicilerin kullanımına sunmaktadır.


MAKEL Üretim Tesisleri, İstanbul B.Çekmece`de 45,000 m2 alan üzerinde faaliyet göstermekte, günümüzün en ileri otomasyon makineleri ve teknolojilerini kullanarak, üretimini gerçekleştirmektedir. MAKEL, alanında Türkiye`nin en modern ve teknolojisi ile donatılmış kalite laboratuarı ile yurtiçi ve yurtdışı standartların üzerinde bir kalite anlayışı ile çalışmaktadır. TSE, Almanya`da VDE, Gohst, Kema Keur, Tuv gibi bir çok ürün kalite sertifikalarının yanı sıra sağlığa ve çevreye saygılı ürünü gösteren CE işaretini taşıyan ürünler üreten MAKEL, TSE ve DQS tarafından onaylanan ISO 9001:2008 kalite sistem belgesine de sahiptir. Nitelikli insan gücüne yaptığı yatırımlar, çalışanlarına sağladığı sosyal imkânlar ve çalışanlarının kendilerini sürekli geliştirmeleri için eğitimlerine verdiği destekle MAKEL, başarıya ulaşmak için en önemli etkenin insan olduğunun bilincindedir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EMSİAD, TEDAŞ ve TEİAŞ Ortak İşbirliğiÖnceki Haber

EMSİAD, TEDAŞ ve TEİAŞ Ortak İşbirliği

Makel İle “Karea İle Aydınlat Hayatı” Yarışmasına Büyük İlgiSonraki Haber

Makel İle “Karea İle Aydınlat Hayatı” Ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar