EMSİAD, TEDAŞ ve TEİAŞ Ortak İşbirliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EMSİAD, TEDAŞ ve TEİAŞ Ortak İşbirliği
EMSİAD Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, önce TEDAŞ Genel Müdürü Sayın Mükremin Çepni, daha sonrada TEİAŞ Genel Müdürü, Sayın Kemal Yıldır ‘ı makamında ziyaret ettiler.

EMSİAD Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, önce TEDAŞ Genel Müdürü Sayın Mükremin Çepni, daha sonrada TEİAŞ Genel Müdürü, Sayın Kemal Yıldır ‘ı makamında ziyaret ettiler. 


Her iki görüşmede de Ankara ve ülkemizin elektrik ile ilgili işlerine ilişkin gidişat, sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.


Ulus – Sanayi Caddesi’nin kötü aydınlatmasına ilişkin olarak, TEDAŞ Genel Müdürü Sayın Mükremin Çepni, konuyla ilgileneceklerini belirtti.


Çepni konuşmasında: “ EMSİAD gibi STKlar ile işbirliği içerisinde çalışmak ve ilimizin ve ülkemizin elektrik ve enerji perspektifine birlikte bakmak her iki taraf içinde fayda sağlayacağı kanaatindeyim.” dedi. Ayrıca LED armatürler ile cadde,yol ve  sokak aydınlatması konusunda sona yaklaştıklarını, şartname ve detayların son halinin bir aya kadar internet sayfalarında yer bulacağını belirtti.


TEİAŞ Genel Müdürü Sayın Kemal Yıldır ise EMSİAD ve üyeleri ile yaptıkları çalışmaları ve memnuniyetini dile getirdi. Yıldır; “ EMSİAD’ın son dönem çalışmalarından ve sektörel öncü duruşundan memnuniyet duyuyoruz. Faaliyet ve aktivitelerinizi yakından takip ediyoruz. Sizler ve üyeleriniz çalıştıkça, bizim işbirliğimizde artacaktır. Üyelerinizden, Girişim Elektrik ve Oskar Enerji  destek aldığımız iş ortaklarımızdandır. “ dedi.

Her iki görüşmede de söz alan  EMSİAD Başkanı Ahmet Soylu ise:

” EMSİAD’ın; TEDAŞ, TEİAŞ ve TEÜAŞ  ile sinerji içerisinde,  yakın işbirliği ile çalışmasının öneminin farkındayız. Bir bütünün parçalarıyız. Her türlü işbirliği ve ortak çalışma paydalarında buluşmamız elzemdir. Bizim size, sizlerin bize her alanda destek verme olasılığı vardır ve her zaman bekleriz. Ortak çalışma ve işbirliğimizin artarak devamını dilerim.” dedi.


Her iki Genel Müdüre EMSİAD  Başkanı, günün anısına plaket ve 1000W Enerji dergisini takdim etti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viko Çocuk Tiyatrosu Perde Dedi, Bu Yılın Hedefi 100 Bin Öğrenci…Önceki Haber

Viko Çocuk Tiyatrosu Perde Dedi, Bu Yılı...

Modern Mekanlara Özgü Konsept Tasarımlar “Makel Kare Modüler Metal Seri”Sonraki Haber

Modern Mekanlara Özgü Konsept Tasarımlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar