Mega Radar İyilik Peşinde Koşuyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mega Radar İyilik Peşinde Koşuyor!

Mega Radar ailesi olarak eğitimin ülkemizdeki en büyük sorunlardan biri olduğuna ve daha aydınlık bir Türkiye için yeni nesilleri eğitmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple 12 Kasım 2017 tarihinde 39. Vodafone İstanbul Maratonunda TOÇEV adına eğitim için koşmaya karar verdik. 


Yardımseverlik koşuları, dünyada sivil toplum kuruluşlarını desteklemek için başarı ile kullanılan bir kaynak geliştirme metodu. Türkiye’de bugüne kadar 28.000’i aşkın gönüllü yürüyerek ya da koşarak arkadaş çevresinden sivil toplum kuruluşları için 23 milyon TL üzerinde bağış topladı. 


TOÇEV, maddi durumu yetersiz ailelerin okuma istekli çocuklarını ilkokuldan üniversite bitimine dek destekliyor. “Okumak her çocuğun hakkıdır” diyerek, onların sadece eğitimli değil, sosyal ve ruhsal gelişimini tamamlamış bireyler olarak da yetişmesi için çalışıyor. Okul, sağlık, gıda ve giyim gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyor, yaş gruplarına göre tarihi yerlerin tanıtımı, tiyatro, sinema, güncel sergi gezileri ve atölye çalışmaları gibi sosyal aktiviteler düzenliyor. Ruhsal ve fiziksel gelişimlerini tamamlamış bireyler olarak yetişebilmeleri için ise psikologlar eşliğinde rutin ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

Toplanacak her bir 100TL ile 1 çocuğun 1 aylık eğitim ve sosyal aktivite ihtiyacı karşılanmış oluyor. 

Mega Radar çalışanları olarak her birimiz bir kampanya sayfası oluşturduk ve bu sayfa üzerinden online veya havale/eft yolu ile çocukların eğitimi için güvenli şekilde bağış topluyoruz. Bağışlar direkt olarak TOÇEV’in hesabına aktarılıyor. 


Kampanya maratondan 2 hafta önce başlıyor ve maraton koşusunun gerçekleştiği günden itibaren 2 hafta daha “26 Kasım 2017” tarihine kadar devam ediyor. 


Biz koşarak enerjimiz ve yarattığımız farkındalıkla destek olacağız, sizde bağışlarınızla bizi desteklerseniz, geleceğe umutla bakan çocukların yetişmesine hep birlikte katkı sağlamış oluruz. 

Bağış yapmak çok kolay ve güvenli.


Bizi desteklemek isterseniz 

megaradar@megaradar.com.tr adresine mail atmanız yeterli, sizi yönlendirmekten ve destekçi listemizde adınızı görmekten büyük mutluluk duyarız. Ayrıca sizlere bağışlarınızın ardından e-posta ile TOÇEV sertifikaları göndererek bağışlarınızı ölümsüzleştireceğiz.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz. 

Mega Radar Ailesi


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo Yöneticileri ve Yönetici Adayları Liderlik Gelişim ProgramındaÖnceki Haber

Erse Kablo Yöneticileri ve Yönetici Aday...

2m Kablo, V. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre Ve Sergisi’ndeSonraki Haber

2m Kablo, V. Elektrik Tesisat Ulusal Kon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar