Makel’in Pattaya Gezileri Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel’in Pattaya Gezileri Devam Ediyor
Makel Şirketler Grubu, 2017 yılının birinci dönemini kapsayan kampanyasına gösterdikleri katılım sonucunda 50 misafirini Tayland’ın rüya kenti Pattaya’da ağırladı.

Makel Şirketler Grubu, 2017 yılının birinci dönemini kapsayan kampanyasına gösterdikleri katılım sonucunda 50 misafirini  Tayland’ın rüya kenti  Pattaya’da ağırladı.

Pattaya, dünyanın her tarafından turist ziyareti alan, Tayland’ın üst düzey tatil beldelerinin başında geliyor. 

Yoğun talep alan Tayland gezisine bu yıl 50 kişi katılım gösteren Makel, geziyi 13-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdi. Misafirler her yıl olduğu gibi bu yıl da sunulan programdan, otelden ve en önemlisi kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını belirterekdenizinin eşsiz güzelliğinde ve eşsiz lezzetlerin bir arada sunulduğu özel mekânlarda keyifli anlar yaşadıklarını belirttiler. 

Tayland’a gerçekleştirilen THY uçuşu sonrasında ilk gece konaklama ve akşam yemeğinin ardından yapılan geceleme sonrasında ilk gün Pattaya açıklarında yer alan Mercan Adasına gidildi. Deniz kum ve güneşin keyfini çıkaran Makel misafirleri inanılmaz güzelliklere sahip, doğa harikası Mercan Adaları’nda dünyanın nadide Turkuaz renkli denizinde yüzme imkânı buldular. 

Ertesi gün akşam Tayland’ın efsane AlcazarCabaret Show’una katılan misafirler burada gösterilen performansa hayran kaldılar. Pattaya’nın Sattahip bölgesinde bulunan dünyacı ünlü NongNooch Botanik Bahçesi de ziyaret edilen önemli noktalar arasında yer aldı. Toplam 500 dönümlük arazi üzerinde binlerce çeşit bitkiyi görme şansına sahip olan botanik bahçesinde, fil şovlarıyla beraber Thai kültürünü tanıcı aktivitelerini de izleme imkanı buldular. Tayland seyahatinde Bangkok günübirlik ziyaret edilen yerler arasında arasındaydı. 

Makel Bayilerinin Tayland - Pattaya gezisi, katılımcıların büyük memnuniyeti ile sona ererken, bayiler bu tarz kampanyaların moral ve motivasyonu arttırdığını belirttiler. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankara’ya nükleerden 8 milyar dolar gelecekÖnceki Haber

Ankara’ya nükleerden 8 milyar dolar gele...

Makel İş Ortakları ile iftarlarda BuluştuSonraki Haber

Makel İş Ortakları ile iftarlarda Buluşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar