Makel’den Eşli Amerika Gezisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel’den Eşli Amerika Gezisi
“Makel Şirketler Grubu, kampanya satışlarında katılmaya hak kazanan bayileri ile birlikte macera dolu bir Amerika seyahati yaşadı.”

Gezilecek yerleri açısından ziyaretçilerine pek çok zengin içerik sunan ve dünyanın en çok turist çeken ülkelerinden biri olan  Amerika Birleşik Devletleri’ne geçtiğimiz ay bir gezi düzenleyen Makel Şirketler Grubu, Bayilerini eşli olarak ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.

 

4-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenen geziye katılım gösteren Makel Bayileri, San Diego, Las Vegas ve Los Angeles şehirlerine düzenlenen gezide misafirler, her biri ayrı bir marka olan efsane şehirleri doyasıya gezme ve yakından tanıma fırsatı yakaladılar.

 

İlk gün gerçekleştirilen uzun uçuşun ardından Los Angeles’a varan misafirler panaromik şehir turundan sonra akşam yemeği dünyaca ünlü zincir Hard Rock Cafe’de alındı. Daha sonra Los Angeles’ta uğranılması gereken ilk duraklardan Santa Monica ve Malibu sahillerinin keyfini çıkardılar. 

 

Bir gecelik konaklamanın ardından Melekler Şehri olarakta bilinen Los Angeles’a geçildi. Profesyonel rehber eşliğinde tam gün Universal Studio ve Disneyland’ı gezen misafirler her biri dünya çapında ün yapmış sinema filmlerine ait şovları izlediler. Universal Stüdyolarında bir anda kendilerini birbirinden heyecanlı birçok aktivitenin içinde bulan Makel bayileri bu heyecanı tüm gün boyunca yaşamaya devam etti. 

 

San Diego’nun en favori sahil semti La Jolla’da tam gün vakit geçiren bayilerimiz aynı zamanda turistlerin ve müze meraklılarının vazgeçilmezi olan Maritime Müzesini ziyaret etmeyi de unutmadılar.

 

San Fransisco’dan sonra Las Vegas’a geçen Makel misafirleri gecesi ve gündüzü birbirinden ayrı güzelliklere ev sahipliği yapan Amerika’nın en önemli eğlence ve turizm merkezinde gönüllerince vakit geçirdiler. Misafirlere özel hazırlanan 2 Adet Hummer limuzin ile birlikte bir saatlik, kısa bir Vegas turunun ardından Makel misafirleri ABD seyahatini de unutulmazlar arasına ekledi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makel Efsane Araç Kampanyası BaşlıyorÖnceki Haber

Makel Efsane Araç Kampanyası Başlıyor

Günsan, Radıus Serisi İle Dekorasyona Yeni Bir Soluk Getiriyor “Radıus İle Hayalini Tasarla”Sonraki Haber

Günsan, Radıus Serisi İle Dekorasyona Ye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar