Makel'den Cape Town'a Eşli Seyahat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel'den Cape Town'a Eşli Seyahat
2016 yılı ilk yarı kampanyası ile katılım gösteren Makel bayilerini Afrika’nın gözde destinasyonu Cape Town gezisi ile eşli ağırlayan Makel Şirketler Grubu yine rüya gibi bir organizasyona daha imza attı.

Egzotik havası ve muhteşem coğrafyası ile dünyanın önemli turistik noktaları arasında yer alan Afrika’nın gözde kenti Cape Town’a geçtiğimiz ay bir gezi düzenleyen Makel Şirketler Grubu, 2016 yılı birinci dönem kampanyasına katılan bayilerini eşli olarak ağırlamanın mutluluğunu yaşadı. 


Güney Afrika Cumhuriyeti’nin üç başkentinden biridir. Nüfusu yaklaşık 3.500.000 olup yaklaşık 1 milyon Müslümanın yaşadığı bir şehirdir.  Afrika kıtasının Avrupa’ya en uzak ucundadır. Cape Town, Güney Afrika’nın nüfus bakımından en büyük ikinci şehridir. 


06-11 Ekim tarihlerinde düzenlenen geziye katılım gösteren Makel Bayileri bu kez alışılmışın dışında farklı bir coğrafyada bulunmanın keyfini çıkardılar. İlk gün yapılan şehir turunun ardından ertesi gün Masa Dağı ve Stellenbosch turuna Katılan Makel bayileri Teleferikle Masa Dağı’na çıkarak 1067 m yükseklikten şehrin doyumsuz manzarasını seyrettiler. Daha sonra otobüsle Stellenbosch kasabasına geçildi. Güney Afrika Cumhuriyeti’nin güneybatı kesimindeki Batı Kap ilindeki şehir, Eerste Nehri kenarında, Cape Town’ın yaklaşık 50 km doğusunda yer almaktadır. Cape Town’dan sonra Batı Kap ilinde Avrupalılar tarafından kurulan ikinci yerleşmedir.


Sonraki gün Ümit Burnu’nageçen misafirler Tura Penguen Parkı ve Fok Adası’nı ziyaret ettiler. 


Ardından Safari’ye katılan Makel misafirleri bölgeye has vahşi hayatı yakından görme şansına sahip oldular. Makel,  gecesi gündüzünden güzel, muhteşem yemekleri ve bölgeye hakim rehberi ile rüya gibi bir 6 günü misafirleri ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Cape Town herkes için farklı bir heyecan ve atmosfer oldu. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prsmian Group Türkiye, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Maramara Otoyolu ile Kıtaları Birbirine BağlıyorÖnceki Haber

Prsmian Group Türkiye, Yavuz Sultan Seli...

Makel Şalter Toplantıları Adana ve Hatay ile Devam EttiSonraki Haber

Makel Şalter Toplantıları Adana ve Hatay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar