Makel Şirketler Grubu 2015 “Wın Fuarı” nda Yine Göz Doldurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel Şirketler Grubu 2015 “Wın Fuarı” nda Yine Göz Doldurdu
Makel Şirketler Grubu, Tüyap Fuar Merkezi’nde 19-22 Mart 2015 tarihlerinde düzenlenen ELECTROTECH 22. Enerji, Elektrik ve Elektronik Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. Fuarı yerli, yabancı firmaların temsilcileri, tüketiciler ve meslek kuruluşları ziyaret etti.

Bu yıl düzenlenen 22. WIN ELECTROTECH Fuarı’na 200 m2 lik alan üzerine kurulu stant ile katılan Makel Şirketler Grubu, çeşitli illerden katılan Elektrik Teknisyen ve Mühendis Odaları, Makine Mühendisleri Odaları, Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği, Mimarlar Odaları, TEDAŞ yetkilileri, proje firmaları ve Makel bayileri tarafından yoğun olarak ziyaret edildi. 

   Sürekli yenilenen ve gelişime açık yeni ürün ve hizmet odaklı şirket kimliği ve standa ziyarete gelen misafirlere gösterdiği ev sahipliği örneği ile fuarın odak noktası şirketleri arasında yer alan Makel fuar süresince her gün yüzlerce kişiyi ağırladı.

Esnaf Ve Teknisyen Odalardan Makel’e Yoğun İlgi       Fuarın ilk gününden itibaren odaların yoğun ziyaretine sahne olan Makel standına Erzurum; Erzincan, Adana, Afyonkarahisar, Nazilli Elektrik Teknisyenleri Odaları ve İzmir Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaret etti. Bunun haricinde Türkiye Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu yöneticileri de ziyarette bulunarak Makel yöneticileri ile çeşitli konularda görüşmeler yaptılar. 

   Yurtdışından da birçok firmanın ziyaretleri arasında yer alan Makel Şirketler Grubu standında ürünleri inceleyen yetkililer birçok ürün grubu ve 

buna bağlı yurtdışı satış koşulları hakkında bilgi aldılar. Özellikle Afrika ve Arap ülkelerinden çeşitli işadamlarının Makel’e olan ilgisi çok yoğundu.  

Makel’de Şalt Ve Endüstriyel Ürünlerde Atılımlar Devam Ediyor 

   Anahtar ve prizin yanı sıra özellikle Şalt ve Endüstriyel ürünlerde atağa geçen Makel, şalt ürün grubuna eklediği yeni ürünler ile pazarda dikkat çekiyor. WIN fuarında yeni ürünlerini sergileme şansını bulan Makel şalt ürün grubunda standa gelen ziyaretçilere ürünleri hakkında birçok bilgiler aktardı. 

   Fuarın ilk gününden bu yana Makel iş ortaklarının yoğun şekilde ziyaret ettiği stant alanında birçok görüşme gerçekleşti.. 

Tasarımda Gençlerle Ele Ele 

   Standın en çok ilgi gören alanlarından birisi de İTÜ Endüstri Tasarım Bölüm öğrencileri ile gerçekleştirilen “Güz Dönemi Tasarım Projesi” sponsorluğu oldu. Yaklaşık 5 aylık süreçte Makel anahtar ve priz tasarımı gerçekleştiren öğrencilere ait tüm çalışmalar stant alanında öğrencilere ayrılan özel bir bölümde tanıtıldı. Özellikle bu bölüme ait yapılan ziyaretler büyük ilgi gördü. Gençlerle birlikte olmayı ve onların enerjisi ile bütünleşmeyi seven Makel, büyük ölçeklerdeki  Makel 

anahtar ve priz çerçevesi ile Instagram’da boy gösterdi.  “#MakelHatırası” hashtag ile fotoğraf çeken gençler D&R çeki almaya hak kazandılar. Hafta sonun özel gelen ziyaretçilerine müzik ziyafeti de çeken Makel, keman ve gitar ikilisi ile ziyaretçilerden tam not aldı

Akıllı Evler Yükselişte 

   Makel yeni anahtar-priz serisi “Smarthome” akıllı bina otomasyonu sistemleri ürünlerinin tanıtımının yapıldığı örnek oda demonstrasyonu ile ziyaretçilerin beğenisini topladı.

   Makel Smarthome ürünleri teknolojiyi en üst seviyede kullanıcılarına sunan Makel esneklik, konfor, güvenlik ve enerji verimliliği konularında global çözümler sunuyor. 

   Zekâ ve fonksiyonelliğin bir arada olduğu çözümleri üretmeye devam eden Makel, “Smarthome” ile akıllı bina teknolojisi ürünleri, global bir standart olan KNX normları ile sunuyor. Makel Smarthome Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri konusunda yerli ve yabancı birçok firma özel oluşturulan demo alanı “Özel Ev” içerisinde sunumu dinleyerek bilgi aldılar. Konusunda uzman Makel yetkilileri özellikle projelerde kullanmak üzere bilgi almaya gelen firmalara gerek ürün gerekse de proje uygulamaları bazında sunabilecekleri çözümler hakkında bilgi verdiler. 

 

 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İTO Elektrik Meslek Komitesi Başkanı Miraç Yasin ÇOBAN İle SöyleşiÖnceki Haber

İTO Elektrik Meslek Komitesi Başkanı Mir...

Elazığ'da Robot Teknolojisiyle Led Ampul ÜretecekSonraki Haber

Elazığ'da Robot Teknolojisiyle Led Ampul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar