Makel Seminerleri Tam Gaz Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel Seminerleri Tam Gaz Devam Ediyor
Eylül ayında Edirne’de, Ekim ayında ise Adana ve Şanlıurfa’da hedef müşteri grupları buluşan Makel, genel ürün bilgilendirmesinin yanı sıra, ağırlıklı olarak teknik konularda merak edilen soruları yanıtladı ve bilgi vermeye devam etti.

Yenilikçi yapısı ile sürekli kendini geliştiren Makel, Şalt ve Endüstriyel Ürünler pazarında müşteri beklentilerine uygun yeni  ürünleri ile bu sektördeki iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Anahtar ve priz ürünlerinin yanı sıra son yıllarda şalt ürünleri, akıllı ev ve otomasyon  ve son olarak da Led Aydınlatma  ürünlerini pazara sunan Makel, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı Arge Merkezi’nde gerek iç gerekse de dış pazarın ihtiyaç duyduğu ürünleri üretmek için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. “Yerli Üretim” anlayışıyla her yıl yatırımlarını arttıran Makel son yıllarda gerçekleştirdiği otomasyon hamleleri ile de dikkat çekiyor. Makel Şirketler Grubu, üretimini gerçekleştirdiği Şalt ve Endüstriyel ürünleri hakkında şalt bayileri, resmi ve özel kurumlar, üniversite kontrolörleri, proje elektrik firmaları pano partnerleri, asansör üreticileri,  sektörlerinde üretim yapan firmalara bilgi vermek için şehirden şehire koşmaya devam ediyor. Eylül ayında Edirne’de, Ekim ayında ise Adana ve Şanlıurfa’da hedef müşteri grupları 

buluşan Makel, genel ürün bilgilendirmesinin yanı sıra, ağırlıklı olarak teknik konularda merak edilen soruları yanıtladı ve bilgi vermeye devam etti.

Şalt ve Endüstriyel ürünlerin yanı sıra dünyamızın ihtiyaç duyduğu enerjiyi daha az tüketimle evimize getiren Led Aydınlatma ürünlerinin de tanıtımını gerçekleştiren Makel’den seminerlere  Türkiye Satış Müdürü İmdat KALEMCİ, Arge  Müdürü  Ergin SAYIN ve Maksay Teknik Servis ve Satış Temsilcisi Nurettin DURMUŞ gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen seminerlerin ardından günün yorgunluğu birlikte alınan yemeklerde atıldı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mutlusan Elektrik- Dostdoğru Elektrik ile Yeni Anahtar Serisi RİTA ve Sigorta + Zayıf Akım kutusu COMFORT için Tanıtım Toplantısı DüzenlediÖnceki Haber

Mutlusan Elektrik- Dostdoğru Elektrik il...

Enerji Verimliliği Ödülü Lamp 83’ESonraki Haber

Enerji Verimliliği Ödülü Lamp 83’E

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar