MAKEL MOSKOVA INTERLIGHT FUARI’NIN GÖZDESİ OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAKEL MOSKOVA INTERLIGHT FUARI’NIN GÖZDESİ OLDU
Makel Şirketler Grubu, yeni standı ile fuarın yine dikkat çekenleri arasına girdi. Yeniden düzenlenen modern tasarımı ile dikkat çeken Makel standında yetkililer, mevcut bayilerinin yanı sıra birçok yeni müşteri ile de Moskova’da görüşme fırsatı elde etti.

Elektrik malzemeleri sektöründe Rusya’da önemli bir güce sahip Makel Şirketler Grubu 10–13 Kasım 2015 tarihleri arasında Rusya’nın aydınlatma ve yapı alanında en büyük fuarı olarak kabul edilen Interlight Fuarı’na katıldı.  Moskova’nın Expo Center Fuar Merkezinde gerçekleştirilen fuara yeni tasarımlı farklı tarzda bir stant ile katılan Makel Şirketler Grubu, ürün sunumu ve stant görselliği  ile ziyaretçilerden tam not aldı.


Anahtar – Priz ürünlerinden Akıllı Ev Otomasyon Sistemlerine kadar tüm ürün kategorilerinin sergilendiği fuarda önemli iş bağlantıları sağlandı ve karşılıklı görüşmeler yapıldı. Rusya’da sektöründe tanınan ve ülkenin en iyi iş ortakları ile birçok ürün grubunda çalışan Makel Şirketler Grubu, bayi ve bayilerinin müşterilerini fuar süresince çok özel bir ortamda ağırladı.


Fuarla ilgili bir açıklama yapan Makel Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Serkan Emsal 1990’lı yılların başından bu yana Rusya pazarında önde gelen markalar arasında olduklarını vurgulayarak “ Makel markası kalitesi, estetiği ve ülkenin her yerine ulaşan dağıtım ağı ile Rus tüketicilerin güven duyduğu bir marka olmuştur. Makel olarak bir yandan ürün gamımızı sürekli genişletirken, diğer yandan da Rusya’da pazarlama çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Ürün gamımız ile Rusya pazarının en önemli ve güvenilir markası olmak hedefimize hızla yürüyoruz. Ülkede oluşan ekonomik kriz döneminde bayilerimizi destekleyerek raf payımızı ve güçlü imajımızı koruduk. Müşterilerimizi olumsuz havadan kurtarmak ve bir nebze desteklemek için satış kampanyaları organize ettik. Ülkenin her bir noktasına ulaşan pazarlama ekibimiz, markamızın var olan bilinirliğini daha da artırmak üzere yeni stratejiler geliştiriyor. 2016 yılında yeni ürünler ve kategoriler ile ağırlığımızı hissettireceğiz.” dedi. Emsal söyle devam etti :  “2016 yılı için planladığımız tüm aksiyonlar ile Rusya’da markaya yönelik talebin artmasını sağlayacağız. Rusya’ya ilk giren Türk firması olarak geçmişte çok önemli başarılara imza attık. Makel gerek geniş ürün gamı gerekse de ürün kalitesi ile iş ortaklarımız ve son kullanıcılarımızdan beğeni görmektedir.” dedi. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NILSON YENİ ÜRÜNLERİ İLE INTERLIGHT MOSKOVA 2015 FUARINDAYDIÖnceki Haber

NILSON YENİ ÜRÜNLERİ İLE INTERLIGHT MOSK...

Makel Smarthome Akıllı Ev Sistemleri İle Kıbrıs Aqua Marine Residence’deSonraki Haber

Makel Smarthome Akıllı Ev Sistemleri İle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar