Legrand, INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi’nin kapılarını etkinlik İle açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Legrand, INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi’nin kapılarını etkinlik İle açtı
Legrand’ın iş ortaklarına ürün, sistem ve projelerini anlatmak için son teknolojiye uygun olarak hazırladığı INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Bina elektrik ve dijital altyapılarında dünya çapında uzman Legrand, eğitim alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Legrand, hem çalışanlarına hem de iş ortaklarına ürün, sistem ve projelerini anlatmak amacıyla INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi’ni hayata geçirdi.


Yeni fikirlerin gün yüzüne çıkacağı nokta: INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi

Legrand’ın bugüne kadar piyasaya sunduğu ürünlerin tasarlanmasından üretim aşamasına kadar birçok heyecan verici bilgiyi içerisinde barındıran eğitim merkezinde, katılımcılar yepyeni fikirlere yelken açabilecek. Öte yandan INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi, çalışmalarında doğal kaynakları optimum kullanarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefleyen Legrand‘ın Gebze’deki fabrikasının içerisinde yer alıyor.


Avrupa’da ISO 50001 Enerji Verimliliği Belgesi alan ilk ve tek Fransız üretici firma olan Legrand’ın Eğitim Yöneticisi Süleyman Özdal’ın önderliğinde inovatif ürünlerin gün yüzüne çıkacağı INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi’nde, inovasyon çalışmalarının yanı sıra Legrand’ın bütün ürün ve sistem çözümleri aktif bir şekilde sergilenirken teorik ve pratik eğitimler de verilecek.


Açılışta davetlilere seslenen Legrand Grup Türkiye Ülke Direktörü Jean-Luc Lubin, “INNOVAL Türkiye Eğitim Merkezi’nin açılışında siz değerli dostlarımızı aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz. Legrand olarak eğitim merkezimizde yılda 3 bin kişiyi yeni teknolojilerle buluşturmayı hedefliyoruz. Katma değeri yüksek olan bu teknolojilerin hayatımıza farklı bir bakış açısı getireceğine inanıyoruz. Öte yandan fabrikamızı gezerken endüstriyel otomasyon alanında yaptığımız yatırımları gördüğünüze inanıyorum. Bilmenizi isterim ki Legrand olarak üretimle ilgili tüm süreçleri takip ediyoruz. Kalite, verimlilik, üretim ve çalışan güvenliği bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır” dedi.


“Legrand olarak ciromuzun yüzde dördünü üretim otomasyon sistemlerine ayırıyoruz”

Öte yandan Legrand Gebze fabrikasında 450 kişinin çalıştığı ve dolaylı olarak da 500’ün üzerinde partnerlerinin olduğunun altını çizen Lubin, “Legrand olarak yılda 30 milyonun üzerinde ürün üretiyoruz. Üretimimizin yüzde 70’i tüm dünyaya servis ediliyor. Bu rakamlar sayesindedir ki ihracat yapan firmalar arasında ilk 500’ün içerisindeyiz. 2016 yılının ikinci altı ayında kuvvetli bir büyüme öngörüyoruz.


Ayrıca Legrand olarak ciromuzun yüzde 4’nü otomasyon sistemlerine ayırıyoruz. Legrand Türkiye’nin sürdürülebilir bir şekilde büyümesi için yatırımlar yapıyoruz. Önümüzdeki aylarda da otomasyon sistemlerinde yatırımlarımızı kesmeden ELIOT programımıza yani nesnelerin internetine dahil yeni ürünlerimizin lansmanlarını gerçekleştireceğiz.”


Türkiye’nin farklı bölgelerinden açılışa gelen davetliler; Legrand çalışanları, Bölge Müdürleri ve üst yönetim ile biraraya gelerek fabrika ve INNOVAL Türkiye’yi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinin ardından ise açık büfe yemek ikramı ve canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdiler. voltimum


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PRYSMIAN GROUP TÜRKİYE, KABLO SEKTÖRÜNDEKİ UZMANLIĞINI DÜNYAYA TAŞIYORÖnceki Haber

PRYSMIAN GROUP TÜRKİYE, KABLO SEKTÖRÜNDE...

Schneider Electric’ten sektöründe İlk: Elektrİkçİlere özel e-tİcaret sİtesİSonraki Haber

Schneider Electric’ten sektöründe İlk: E...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar