Legrand DPX3 HP kompakt şalterler ile 250A’e kadar güçlü ve güvenilir koruma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Legrand DPX3 HP kompakt şalterler ile 250A’e kadar güçlü ve güvenilir koruma
Legrand’ın DPX3 HP kompakt şalterleri endüstriyel veya büyük ölçekli ticari binalar için kolay montaj, bağlantı, dayanıklılık ve servis sürekliliğinin yanı sıra yüksek performans ve güçlü koruma sağlıyor.

Legrand’ın kompakt şalteri DPX3 125 HP ile 125A’e kadar, DPX3 250 HP ile ise 250A’e kadar endüstriyel veya büyük ölçekli ticari binalar için etkin koruma ve kontrol sağlamak mümkün. Dağıtım panolarınıza sayısız faydalı özellik kazandıran serinin geniş ürün gamı tüm elektrik montajlarının gereksinimlerini karşılıyor. Dahili ölçme özelliği, ilave bir cihaz kullanmadan elektriksel değerlerinizi ve tüketiminizi görüntülemenize olanak tanıyor.

Geniş ürün yelpazesi, yüksek performans ve güvenlik
DPX3 HP, zengin aksesuar seçenekleri sayesinde istenen pano konfigürasyonları kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor ve geniş aksesuar seçenekleri ile işletme ve bakım kolaylığı sağlıyor.

16A’den 250A’ya kadar ihtiyaçlarınızı karşılayan kapsamlı bir seri olan DPX³ HP 2 farklı kasa boyutunda, 36 kA’den 100 kA’e kadar yüksek kesme kapasitelerinde çözüm sunuyor.

Kolay kullanım
Dahili ölçme fonksiyonlu DPX³ HP elektronik kompakt şalterler ile farklı devrelerin elektriksel parametrelerini ek bir cihaz monte etmeden izlemek çok kolay. Dahili ölçme ünitesi; elektrik hatalarına karşı tesisatın korunması, tesisatın elektriksel parametelerinin ölçülmesi ve görüntülenmesi, basitleştirilmiş montaj ve bağlantı sayesinde zaman kazancı ve pano içinde yer kazancı sağlıyor.

Ölçülen değerler, aynı zamanda bir haberleşme arayüzü kullanılarak, süpervizyon yazılımı yüklenmiş bir bilgisayar aracılığı ile uzaktan görüntülenebiliyor. Koruma ünitesi dahili bir pile sahip bu sayede şalter enerjisiz olsa bile ayarlama yapılabiliyor, test uygulanabiliyor. Aynı zamanda hatalar şalter üzerindeki LCD ekran aracılığı ile görüntülenebiliyor.

Güvenli, kolay ve hızlı montaj
Acil kesme, otomatik veya uzaktan kontrol ve cihazın durumunun bildirilmesi için tüm DPX³ HP devre kesiciler çok kolay bir şekilde geniş bir elektriksel yardımcı donanım ürün ailesi ile donatılabiliyor. Aynı zamanda seri, her türlü devre için şalterlerin giriş veya çıkış tarafında, kablo veya bara bağlantısına uygun tüm aksesuarlara sahip.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnovasyonun geleceği, Türk Prysmian’da ele alındıÖnceki Haber

İnovasyonun geleceği, Türk Prysmian’da e...

Gamak Elektrik Satış Müdürü Ercan Şenyurt ile SöyleşiSonraki Haber

Gamak Elektrik Satış Müdürü Ercan Şenyur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar