Kesintisiz icraat dönemine girdik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kesintisiz icraat dönemine girdik
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı ve Meclis için 4, belediyeler için 5 yıllık kesintisiz icraat dönemi bulunuyor

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu bir kez daha tebrik ediyorum. İstanbul halkının kararının başımızın üstünde yeri vardır. Binali Bey'in seçimi kazanmasını arzu ettik. Kendisine gayreti ve mücadelesi için buradan teşekkür ediyorum. Binali Bey İstanbul'da bürokrat olarak başladığı hizmet yolculuğunu bugüne kadar sürdürmüştür. Kendisi tecrübelerini, projelerini hayata geçirmek için aday olmuştu. Ama İstanbul halkının takdiri bu şekilde gerçekleşti. Altını çizerek tekrar ediyorum, bizim için asıl önemli olan milli iradenin en sağlıklı, en güvenli, en şaibesiz şekilde tecelli etmesidir. Son seçim kimin kazandığının ötesinde milli iradenin tecellisiyle ilgili tereddütleri ortadan kaldırmış olması bakımından başlı başına değerlidir, kıymetlidir.Türkiye genelindeki asıl seçim olan 31 Mart'ın galibinin ise tartışmasız şekilde Cumhur İttifakı'dır.

 


MİLLİ İRADENİN YANINDA VE EMRİNDE OLACAĞIZ

Başkan Erdoğan, İBB yenileme seçim sonuçlarını AK Parti tarafından gazetelere verilen ilanla İstanbullular'a ve AK Partililer'e hitap ederek değerlendirdi. İlanda özetle "Aziz İstanbullular, yol ve dava arkadaşlarım, AK Parti olarak temel prensibimiz hakk'a hizmet eder gibi hiçbir ayrım yapmadan, insanımıza hizmet etmek, gönülden gönüle köprüler kurarak gönülleri kazanmayı bilmek olmuştur. Milli irade bir kez daha tecelli etmiş, sağlam temellere oturan demokrasimiz yine kazanmıştır. Seçim sonuçlarının öncelikle İstanbul'umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Vatandaşlık görevini yerine getiren tüm İstanbul seçmenine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağız" ifadeleri yer aldı.

 

SABAH


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
120 bin askere müjdeÖnceki Haber

120 bin askere müjde

Ekrem İmamoğlu'ndan Başkan Erdoğan açıklaması!Sonraki Haber

Ekrem İmamoğlu'ndan Başkan Erdoğan açıkl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar