Kaos tetikçileri başaramadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaos tetikçileri başaramadı
Çevresinde oluşturulmaya çalışılan terör kuşatmasına karşı mücadelesini sürdürürken, Batı’nın bütün tehditlerine ve kur manipülasyonlarına maruz kalan Türkiye’nin, algı operasyonlarıyla ekonomisine vurulmak istenen darbe geri püskürtüldü.

“Herkes dolara yatırım yapsın!”

FETÖ’cü hainlerden firari Emre Uslu da ABD’nin Türkiye’ye karşı yaptırımları sırasında, “Erdoğan, Trump’ın elini bile öpse dolar 7 lira olacak”, “Rusya’yı satsa bile dolar 7 lira olacak”, “Herkes dolara yatırım yapsın” şeklinde vatan hainliğinin itirafını gösterecek şekilde paylaşımlarda bulundu.

Türkiye’nin S-400 alamayacağını da iddia ederken, sapık iddialaşmaya varan paylaşımlarda bulunan, Başkan Erdoğan ve Türkiye’ye yönelik çirkef sözler sarf eden hain Uslu ve onun gibi düşünen kaos tetikçilerinin oynamak istedikleri oyun, Türk Lirası’nın değer kazanmasıyla bertaraf edilmiş oldu.

Türkiye’nin ekonomisi ve istikrarına yönelik saldırılar, sadece darbeci hainler, emperyalist güçler ve onların içerideki işbirlikçileriyle kalmadı dünyanın önde gelen medya organları da algı operasyonlarına katıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’nin siyasi, sosyal ve ekonomik alanda büyük atılımları hedef alınarak, manipülatif haberlerle sekteye uğratılmak istendi.

TL, daha da değerlenecek

Şark kurnazlarının tüm algı operasyonları ve karalama kampanyalarına rağmen Türk ekonomisi, hükümetin attığı kararlı adımlar, alınan önlemler ve devreye sokulan planlamalar ile yukarı doğru bir ivme yakaladı.

Bunun sonucu olarak da, tüm art niyetli çaba ve saldırılarına rağmen dolar 4 ayın en düşük seviyesi olarak dün 5,47’leri gördü. Yine Türk Lirası euro karşısında da değer kazanmaya devam etti. Euro dün 6,16 seviyelerine kadar geriledi. Analistler doların daha da düşeceğini belirtirken, ekonomide yaşanan olumlu gelişmeler karşısında kaos tetikçileri büyük bir sessizliğe gömüldü.

 

Dirilişpostası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maçka ilk Washington seferini gerçekleştirdiÖnceki Haber

Maçka ilk Washington seferini gerçekleşt...

İYİ Parti'den İBB hamlesi: Mecliste CHP'den ayrılıp kendi gruplarını kuracaklarSonraki Haber

İYİ Parti'den İBB hamlesi: Mecliste CHP'...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar