“Kaliteli Ürün, Kaliteli Müşteri Getirir.” Yücedağ Elektrik Hüseyin Yücedağ İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Kaliteli Ürün, Kaliteli Müşteri Getirir.” Yücedağ Elektrik Hüseyin Yücedağ İle Söyleşi

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 


İsmim Hüseyin Yücedağ. Elektrik piyasasına girişim, 1978 yılına dayanmaktadır. O yıllarda sektöre giriş yapıp belli bir süre çalıştıktan sonra, 1985 yılında Yücedağ Elektrik San. Tic. Ltd. Şirketini kurdum. O yıllardan beri aktif olarak elektrik sektöründe tecrübe edinmekteyim ve halende öğrenecek çok fazla şey olduğu kanaatindeyim.  Bugün halen kurucusu olduğum firmada sektörümüze hizmet etmekteyim.


Tabi ki o yıllardan beri, Türkiye’de ticaretin kuralları ciddi manada değişti.  O zamanlarda ticaret daha çok söze dayalı, seviyeli bir samimiyet çizgisine göre ilerlerdi.  Tahsilat aksiyonları daha az çeşitli olsa da güvenilir ve kesindi. 


Tabi hem ürün hem de tedarikçi sayısının az olması ticaretimizi daha kolay kılıyordu. Zaman içerisinde ürün çeşitliliği ve tedarikçi sayısındaki artış ile ciddi manada piyasada daralmış oldu. Rekabet etmek için gerekli unsurlar da daha belirleyici bir hal aldı. Buradaki en önemli unsurlar; kaliteli ve hızlı hizmet, kaliteli ürün, sürdürülebilir ödeme planı başlıkları altında toplandı. Daha sonrasında ise satış sonrası hizmetlerde geri dönüşüm ve kampanya aksiyonlarını sayabiliriz. Tüm bu unsurları en başarılı şekilde yapabilen kurum ve kuruluşlar günümüzde her zaman başarıya ulaşacaklardır. 

Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz?  


Daha öncede saydığımız unsurları mümkün olduğu kadar eksiksiz yerine getirip, hem kaliteli bir pazarlama şirketi olarak devam etmek, hem de üretimini yaptığımız ürünleri daha çeşitli ve modernize etmek gelecekte yapmak istediğimiz hedeflerimiz arasındadır. 


Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir? 


Ellerinden geldiği kadar kaliteli ürüne yönelmelerini tavsiye ederim. Benim bir lafım vardır, “kaliteli ürün, kaliteli müşteri getirir.” Bu anlayış, piyasada markanızın daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Şunu unutmayalım ucuz malın her zaman ucuzu olacaktır ve bu sizin sürekliliğinizi, ancak sizden daha ucuzu çıkana kadar koruyabilir. Bunun da genç girişimci arkadaşlarımızın arzulamayacağı bir duruş olacağını düşünüyorum. 


Hüseyin bey  bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? 


Ülkemiz ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyor. Bu süreci hep beraber olursak daha sağlam daha hızlı atlatabiliriz. Yerli ürünlere ve üreticilere, daha çok destek verip ülkemizin sanayisinin gelişimine katkıda bulunmasını, sizler aracılığı ile tüm meslektaşlarımız ve vatandaşlarımızdan rica ediyorum. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ukrayna İle Türkiye Arasındaki Diplomatik İlişkilerin Kuruluşunun 100. Yılı İçin Etkinlik Düzenlendi.Önceki Haber

Ukrayna İle Türkiye Arasındaki Diplomati...

Yeni Havalimanının Aydınlatması Günsan’a EmanetSonraki Haber

Yeni Havalimanının Aydınlatması Günsan’a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar