İmamoğlu ve yandaşları yalana doymuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu ve yandaşları yalana doymuyor
Ekrem İmamoğlu ve CHP'li belediyeler yalana doymuyor. 16 milyon İstanbullunun hafızasıyla adeta alay eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 12 yıl sonra bir İBB Başkanı'nın Maltepe'yi ziyaret ettiği yalanı ile algı oluşturmaya çalıştılar. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. AK Parti'li İBB Başkanı Kadir Topbaş sadece 4 Ekim 2016'da Maltepe'yi ziyaret etmişti. Üstelik Başkan Ali Kılıç da bu haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Maltepe'deydi. Cevizli'de yapılacak Gösteri ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulunan, STK temsilcileri ve muhtarlarla görüşen İmamoğlu bu ziyaretini sosyal medyadan iliştirdiği bir yalanla birlikte paylaştı.

İmamoğlu paylaşımında, "Ne yazık ki; Maltepe’ye 12 yıldır İBB Başkanı gelmemiş. Bu kültürü değiştiriyoruz, İBB ayrım gözetmeden tüm ilçelerle uyumlu bir şekilde çalışacak. Bugün Maltepe Belediye Başkanımız @BskAliKilic , muhtarlarımız ve STK temsizcilerimizle bu ilçemiz ile ilgili çalışıyoruz." dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın paylaşımı da aynı minvaldeydi. O da 12 yıldır hiçbir İBB Başkanı'nın kendilerini ziyaret etmediğini ileri sürüyordu:

"12 yıl aradan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı, belediyemizi ziyaret etti. Maltepe’mizin pek çok sorununu birlikte çözmek için söz aldığımız @istanbulbld Başkanımız  @ekrem_imamoglu ile Cevizli’ye kazandıracağımız Gösteri Merkezi ve Spor Kompleksi arazisinde incelemelerde bulunduk"

Peki gerçek İmamoğlu ve Kılıç'ın dediği gibi mi? Ali Kılıç'ın bundan 4 yıl önce attığı tweete göre tam anlamı ile yalan.

İşte Kılıç'ın Ekim 2016'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım.

 

yeniakit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esed'in saldırısı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklamasıÖnceki Haber

Esed'in saldırısı sonrası ABD'den son da...

Sabiha Gökçen Havalimanında yolcu uçağı pistten çıktı: 3 kişi hayatını kaybettiSonraki Haber

Sabiha Gökçen Havalimanında yolcu uçağı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-tokyobet-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar