Hizmet etmeyecekseniz bütün araçlar fazladır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hizmet etmeyecekseniz bütün araçlar fazladır
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İmamoğlu’nun yaptığı Yenikapı gösterisi üzerine konuşarak “Neye göre hizmet fazlası, eğer hiçbir şey yapmayacaksanız bütün araçlar hizmet fazlasıdır” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, tatilin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında aylık toplantılarına başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan toplantıda Ekrem İmamoğlu’ndan sonra konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, belediyedeki haksız işten çıkarmalara ve Yenikapı'daki hizmet araçlarıyla ilgili şova tepki gösterdi.

Makam araçlarını bulamayınca “hizmet fazlası” dediler

Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Meclisi kürsüsünden yaptığı konuşmasında, “Sayın başkan, seçim döneminde 643 yöneticiye bin 717 makam aracı verildiğini söyledi” dedikten sonra “Evde bakım hizmetleri ve İSTAÇ denetim araçları gibi hizmet araçlarını göstererek, “Bunlar mı makam aracı?” diye sordu. Göksu; “Makam araçlarını bulamayınca hizmet fazlası dediler. 730 araç toplandı, Yenikapı’ya tepki gelince kamyonetleri geri çektiniz. Madem fazlaydı İSKİ’ye 997 aracı neden aldınız? Bizim dönemimizde yapı- lanın 3 katı fiyata araç kiralanmış” dedi. Göksu, hizmet fazlası araç açıklaması üzerine ise “Hizmet fazlası araç neye göre belirlenir? Eğer hizmet yapmayacaksanız bütün araçlar fazladır. O zaman bütün araçları teslim edebilirsiniz; sizin hizmet etmek gibi bir amacınız olmadığı ortaya çıktı” dedi.

“Bundan sonra hizmet etmeyecek misiniz”

Hizmet araçları için “İhtiyaç fazlası” diyen İmamoğlu’na karşı konuşan Tevfik Göksu, “Evde bakımın, sağlık hizmetlerinin İSTAÇ’ın denetim araçlarının, zabıta araçlarının hizmet fazlası olduğuna neye göre karar verdiniz?” diye sordu.

Konuşmasına “Bundan sonra zabıta hizmetleri yapmayacak mısınız, bundan sonra evde bakım hizmetleri yapmayacak mısınız, bundan sonra İSTAÇ ile denetim yapmayacak mısınız, bundan sonra, insanların ayağına hizmeti götürmeyecek misiniz?” diye devam eden Göksu, sorduğu sorulara cevap alamayınca “O zaman bu araçlar hizmet fazlasıdır” dedi. Göksu konuşmasını, “Belediyenin araçlarının hepsini teslim edebilirsiniz; çünkü sizin hizmet etmek gibi bir niyetiniz olmadığı ortaya çıktı” diyerek bitirdi. Bu tarihi konuşma karşısında sessizliğe bürünen İmamoğlu’nun yönettiği İBB’den akşam saatlerine kadar hiçbir cevap gelmedi.

 

 

Dirilişpostası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Önümüzdeki dönemde alternatif finans konusunda daha cesur ve kararlı adımlar atacağızÖnceki Haber

Önümüzdeki dönemde alternatif finans kon...

Erdoğan'a suikast girişimi davasında flaş gelişmeSonraki Haber

Erdoğan'a suikast girişimi davasında fla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar