'Her ülkeye bir Erdoğan lazım'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Her ülkeye bir Erdoğan lazım'
Katar'ın Enerji eski Bakanı Abdullah bin Hamad, her ülkeye bir 'Erdoğan'ın olması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'daki ikili zirvesinin ardından Katar'a geçti. Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetlisi olarak Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında görüşmelerde bulunacak.

Gittiği Arap ülkelerinde büyük bir sevgiyle karşılanan Erdoğan'a dönük ilgi, Körfez Ülkelerindeki yöneticilerin demeçlerine yansıyor. Erdoğan'a olan hayranlığını sık sık dile getiren isimlerden biri de dost ülke Katar'ın Enerji eski Bakanı Abdullah bin Hamad el Atiye.

EKONOMİDE DEVRİM YAPTI

Türkiye'ye ilişkin açıklamalarda bulunan el Atiye: “Sayın Erdoğan'a bilhassa ekonomide yaptığı devrim nedeniyle büyük saygı duyuyorum. Kendisi ile birçok kez görüştüm; Katar'a daha önce yaptığı ziyaretleri sırasında da iş adamları ile ortak toplantı yaptık. Erdoğan Türkiye'yi felaketten alıp dünyanın en iyi ekonomilerinden biri haline getirdi” dedi.

HER ÜLKEYE BİR ERDOĞAN LAZIM

Her ülkenin içerideki dağınıklığı toparlayacak Erdoğan gibi bir adama ihtiyacı olduğunu belirten El Atiye, farklı görüşteki Türkiye vatandaşlarının da başarısından dolayı Erdoğan'a saygı duyduğunu müşahade ettiğini kaydetti. El Atiye: “Son derece seküler olmasına rağmen Erdoğan'ı destekleyen birçok Türk tanıyorum; destekliyorlar, çünkü ekonomiyi kurtardı” değerlendirmesinde bulundu.

Petrol gelirleri zora soktu

Petrolün varil fiyatının uluslararası piyasalarda düşük kalmaya devam etmesinin körfez ülkelerini sıkıntıya soktuğuna da dikkat çeken eski Enerji Bakanı Abdullah bin Hamad el Atiye, Katar'ın da bu nedenle 15 yıl aradan sonra ilk kez bütçe açığı verdiğini belirtti. Atiye, Körfez ülkelerinin tedbirler almaya hazırlandığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oğan'dan Rusya'ya gemi hatırlatmasıÖnceki Haber

Oğan'dan Rusya'ya gemi hatırlatması

Ukrayna'nın tanklarına Türk modernizasyonuSonraki Haber

Ukrayna'nın tanklarına Türk modernizasyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar