Her ay 400 Türk Arda'yı izlemeye gidiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Her ay 400 Türk Arda'yı izlemeye gidiyor
Barcelona’da forma giyen Arda Turan’ı izlemek için Türkiye’den her hafta yaklaşık 400 kişinin İspanya’ya uçuyor.

 

Barcelona'da forma giyen Arda Turan, yeni bir turizm hareketi başlattı. Her ay 400 Türk, Arda'yı canlı izlemek için İspanya'ya gidiyor. 2 gecelik Arda turu, 295 euro.

Tur operatörlerinin Barselona'ya düzenlediği 'Arda Turan' temalı turlar, yok satıyor. Türkiye'den ayda ortalama 400 kişi, Arda'yı izlemeye İspanya'ya gidiyor. Bin liraya gezip, üstüne de dünyanın en ünlü takımının maçını izliyor. Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu, tur şirketlerinin Arda Turan'ın Barcelona'ya transferinin ardından kulübün maç takvimine göre bu kente turlar düzenlemeye başladığını söyledi. Milli futbolcunun kulübünde düzenli forma giymeye başlamasıyla, Barselona turlarına taleplerin arttığını dile getiren Polatoğlu, şunları kaydetti: "Türkiye'den 10 tur operatörü düzenli bir şekilde Barselona'nın iç saha maçlarına tur programları satıyor. Her maça Türkiye'den yaklaşık 200 kişi gidiyor. Barcelona'nın her ay sahasında 2 maç yaptığını düşünürsek Türkiye'den ayda400 kişinin Arda Turan'ı Nou Camp'ta canlı izlemeye gittiğini söyleyebilirim."

BONUS MESSİ

Polatoğlu, tarih ve kültür turizmiyle ön plana çıkan bu şehrin Arda Turan ile birlikte spor turizminin de gözdesi haline geldiğini anlattı. Turlara katılan futbolseverlerin Arda Turan'ın yanı sıra Messi, Neymar ve Suarez gibi yıldızları da izlediğini belirten Polatoğlu, 2 gecelik tur paketlerinin 295 eurodan başladığını, uçak bileti, şehir turu, konaklama ve şehir içi transferlerin paketlere dahil olduğunu kaydetti.

MAÇ BİLETLERİ 65 EURODAN BAŞLIYOR

Maç biletlerinin tur fiyatlarına dahil olmadığına dikkati çeken Cem Polatoğlu, "Bilet fiyatları 65 eurodan başlıyor. Tur katılımcıları için bilet araştırması da yapıyoruz, karaborsadan bilet temin etmeye çalışıyoruz" dedi. Polatoğlu, Nisan'da oynanacak Barcelona - Real Madrid derbisi için düzenlenecek turlara rekor sayıda Türk futbolseverin ilgi göstermesini beklediklerini sözlerine ekledi.

 

Kaynak : Takvim


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Terör basını Özgür Gündem paçavrasının katliam sevinciÖnceki Haber

Terör basını Özgür Gündem paçavrasının k...

3. Köprü para basacak!Sonraki Haber

3. Köprü para basacak!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar