HDP'li belediyeden büyük skandal!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HDP'li belediyeden büyük skandal!
PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı Lice Belediyesi, kayyım döneminde belediyeye alınan işçilerden 7 kişiyi hiçbir gerekçe göstermeden işten attı. İşten çıkartılan işçilerin yerine PKK’lı teröristlerin akrabalarının işe alınacağı öğrenildi.

HDP’li Lice Belediyesi, kayyum döneminde işe alınan işçilerden 7 kişiyi hiçbir gerekçe göstermeden keyfi olarak işten çıkardı. HDP’li belediyenin kayyum döneminde alınan diğer işçileri de çıkarmak için baskı yaptığı öğrenildi.

İşten çıkartılan kişilerin yerine PKK’lı teröristlerin akrabalarının iş başvurusu için yönlendirildiği, PKK’lı olmayanlara, “dağda kimseniz var mı? şehidiniz var mı?” gibi sorular yöneltildiği öğrenildi.

Lice’ye hizmet için kullanılacak para, makam araçlarına gidiyor

Alınteri ile çalışanların işlerine son veren HDP’li Lice Belediye Başkanı Tarık Mercan, ilçede ikamet etmiyor. Diyarbakır’da oturan Mercan, kendisi ve meclis üyeleri için 10 bin liraya iki araç kiraladı. Kiralanan bu araçlarla her gün Diyarbakır’dan gidip gelmesinin de aylık yakıt maliyetinin de yaklaşık 8 bin lira olduğu öğrenildi. İlçeye hizmet için kullanılması gereken, kaynakları HDP’li belediye bu şekilde çarçur ediyor.

Ayrıca, ilçede ikamet etmeyen belediye başkanı, eş başkan ve meclis üyelerinin belediye adına kiraladıkları araçlarla AVM’lere gidip, kendi şahsi işlerinde kullandığı da belirtiliyor.

PKK kanalı seyretmek için uydu taktırdı

HDP’li Lice Belediye Başkanı Mercan’ın ilk icraatlarından birisi de belediye başkanlığını kazandıktan sonra, terör örgütü PKK’nın propagandasını yapan kanalları izlemek için, belediyeye yeni uydu taktığı belirlendi.

Mercan’ın, odasında sürekli terör örgütünün propagandasını yapan kanalları izlediği görgü tanıkları tarafından belirtiliyor


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Terör devleti İsrail'den skandal! Türk öğrencileri sınır dışı ettilerÖnceki Haber

Terör devleti İsrail'den skandal! Türk ö...

Mısır'da 516 caminin ismi değiştirildiSonraki Haber

Mısır'da 516 caminin ismi değiştirildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar