GÜNSAN FLOOR SERİSİ İLE ZEMİNLERDE VE MASALARDA KABLO KARMAŞASINI ORTADAN KALDIRIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜNSAN FLOOR SERİSİ İLE ZEMİNLERDE VE MASALARDA KABLO KARMAŞASINI ORTADAN KALDIRIYOR
Yenilikçi ürün ve çözümleri ile sektörde fark yaratan Günsan Elektrik, Floor serisi ile ofislerde tüm iletişim ve güç ihtiyaçlarına yanıt vererek kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. 22 farklı elektrik ve data prizi seçeneğinden oluşan seri, ofis ve işyerlerinde masaüstü ve zeminde kullanılarak, pratik, şık ve ekonomik çözüm sunuyor.

Tüm güç ve iletişim ihtiyaçlarına yanıt veren priz tasarımlarından oluşan seri, hem ev hem de iş yerlerinde masaüstü ve zemin uygulamalarında kullanılabiliyor. 

17 bin parçadan oluşan zengin ürün portföyünü Türkiye’nin dört bir yanına ve 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, sürekli değişen ihtiyaçlara yenilikçi ve ekonomik çözümler sunuyor. Son olarak yeni nesil Valta serisini Floor zemin serisi ile genişleten marka, hem ev hem de işyerleri için esnek kullanım sağlayan, farklı boyda 22 farklı priz seçeneği öneriyor.

Tüm İletişim İhtiyaçlarına Yanıt Veriyor
Floor serisi yaygın Avrupa, İngiliz ve Amerikan elektrik prizlerine ilaveten telefon, data, HDMI ve USB prizleri içeriyor. Müşterilerinizin internete bağlanabilmesine, televizyon izlemesine veya telefonla görüşmesine imkân sağlayan, tüm güç ve iletişim ihtiyaçlarına yanıt veren seride ayrıca IP44 modeller ve birçok senaryoya uygun masa priz tipleri de bulunuyor.

Hastanelerden Evlere, Her Yerde Güven Ve Konfor
Ticari binalar, toplantı odaları, ofisler, oteller, hastaneler, havalimanları gibi yerlerde ahsşap, halı, seramik, granit ve mermer zeminlerde uygulanabilen Floor serisi, zemindeki çirkin kablo karmaşasını ortadan kaldırarak elektrik çarpması ve kablolara takılıp düşme gibi tehlikeleri de önlüyor. Kablo bağlantısı olmayan, mekanlarda daha güvenli ve konforlu bir ortam oluşturan Floor serisi prizleri, çocukları elektrik çaarpmasından korumak için de çoocuk koruma mekanizmasına sahip.

Şık Tasarım, Üstün Dayanıklılık
Altın ve gümüş rengi olmak üzere 2 zarif rengiyle şık bir görünüm sunan seri, bakır alaşımlı ve alüminyum alaşımlı malzemesi sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlü. IP44 ve korozyona da dayanıklı olan floor serisi, uzun yıllar güvenle kullanılacak performansıyla ön plana çıkıyor.

Ticari binalar, toplantı odaları, ofisler,oteller, hastaneler, havalimanları gibi yerlerde ahşap halı, seramik, granit ve mermer zeminlerde uygulanabilen Floor serisi zemindeki çirkin kablo karmaşasını ortadan kaldırarak elektrik çarpması ve kablolara takılıp düşme gibi tehlikeleri de önlüyor. Kablo bağlantısı olmayan mekanlarda daha güvenli ve konforlu bir ortam oluşturan Floor serisi prizleri, çocukları elektrik çarpmasından korumak için de çocuk koruma mekanizmasına da sahip. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksa Elektrik’ten Mobil KolaylıkÖnceki Haber

Aksa Elektrik’ten Mobil Kolaylık

Kablo sektörünün lideri en güçlü 50 kadın CEO arasındaSonraki Haber

Kablo sektörünün lideri en güçlü 50 kadı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar