Fanatik Yazarlarının Başakşehir - Beşiktaş Maçı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fanatik Yazarlarının Başakşehir - Beşiktaş Maçı
Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Fanatik'in usta yazarları da, ligin seyrini etkileyen bu kritik maçı enine boyuna değerlendirdi.

Maalesef Q7’ye mecbur (Ali Ece)

 

Beşiktaş maça doğru bir oyun planıyla başladı. İlk yarıda rakip ceza alanında 16 kez topla buluşmasını sağlayan bu Medel merkezli pres planında topu kaptıktan sonra kapmadan öncekinin yarısı kadar akıllı davranmadığı için pozisyonları değerlendiremedi.

Kaleci Mert ve oyun kurmaya çalışan Başakşehir savunması ilk 45’te 3 hata yaparken Beşiktaş duran top savunmasında yaptığı tek hatada golü yedi.

Epureanu gibi ligin en tehlikeli korner golcülerinden birisi ancak bu kadar kötü savunulabilirdi: Pepe ıskaladı, Atiba adamını kaçırdı. Epureanu’nun duran top savunmasında Atiba ile eleştirilmesi ise en büyük hataydı.

Lens’in kötü performansı ise öncelikle kendi hatası: Lens böyle oldukça Beşiktaş Quaresma’ya mecbur. Quaresma yokken Beşiktaş her şeyi denedi, özellikle son 10 dakika çok uğraştı ama disiplinli derin savunmayı aşamadı.

Beşiktaş, maç öncesi rakibe göre hücum çalışıyor ama duran top savunması çalışmıyor mu?

Epureanu hem maçın tek golünü attı hem de savunmada hatasız oynadı.

Oğuzhan ve Tolgay’ın alternatif olarak düşünülmeyecek kadar formsuz olması ve Beşiktaş’ın 100’den fazla isabetsiz pas yapması.

Puan farkı 6 oldu, bu farkı kapatmak için kısa sürede başka bir Beşiktaş performansı gerek.

Vasat ligin vasat maçı (Cem Dizdar)

 

Geçen sezon şampiyonluk yarışında dört takım olunca kaliteli addedilen ligimizin gerçek seviyesi bu sezon netleşti! Vasat! Dün akşam da onlardan birini izledik.

Başakşehir, eldeki oyuncuların yapabileceklerine uygun organizasyon prensibinden taviz vermeden oynadı ilk yarı. Az ve özdü gol için yaptıkları.

En iyi uyguladıkları pozisyonda kıl payı VAR’a takıldılar ama kornerden yine ülke vasatına uygun bir gol bulmayı bildiler. Hem de Atiba’yı ekarte ederek.

Beşiktaş ise şablonları var görünmesine rağmen başta Lens ve Love gibi uygulayıcılara takılınca çırpınıp durdu. İkinci devre Babel’in işleriyle açıldı. Böylece Beşiktaş görünür hale geldi.

 Yine de 1-0 önde oynamayı iyi bilen Başakşehir ceza sahası önüne kapanınca görünürlük ve gayretten sonuç alamadılar. Maçın sonundaki şuursuz Beşiktaş baskı ise sadece teselli ikramiyesi olarak kayda geçer sanırım.

Gecenin sorusu (Cem Dizdar)

 

Maçın iki takım açısından da bu kadar düşük hızda ve ‘düşüne taşına’ oynanmasının nedeni ne olabilir? A) Yaş ortalaması. Diğer şıkları siz bulun!..

Maçın starı (Cem Dizdar)

 

Epureanu ve Da Costa ikilisi... Hem oyunu geriden başlatma hem savunmayı sağlamladıkları için... Bir de ülkedeki futbol işleyişi yüzünden onca yılı heba olan kaleci Mert Günok.

Yedekten gelerek sıkışık maçları çevirebilecek potansiyeli olan Oğuzhan ve Tolgay gibi oyuncular yerine genç Güven’in sahaya gönderilmiş olması. Beşiktaş’ta sorun gerçekten büyük görünüyor.

Başakşehir enerjisini tasarruflu kullanırken maç içinde onca yıpranmaya rağmen skoru bulamayan Beşiktaş’ı sisli günler bekliyor gibi..

Başakşehir Beşiktaş Maçı özet İzle. Beşiktaş Süper Lig'de bu akşam Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir evinde 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve liderliğini korudu. Başakşehir Beşiktaş maçı özet izlemek için hemen tıkla. İşte Başakşehir Beşiktaş maçından tüm detaylar. Başakşehir Beşiktaş maçı özeti ve golleri izleme ekranı için sayfamıza bakabilirsiniz.

Başakşehir Beşiktaş Maçı özet izle. Beşiktaş Süper Lig'de bu akşam Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir, evinde Epureanu'nun golüyle 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Başakşehir bu galibiyetle liderliğini korudu. Karakartal'da Quaresma kart cezalısı olarak forma giyemedi. Başakşehir Beşiktaş maçı özet izlemek için hemen tıkla. İşte Başakşehir Beşiktaş maçından tüm detaylar. Başakşehir Beşiktaş maçı özeti ve golleri izleme ekranı için sayfamıza bakabilirsiniz. Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşan Başakşehir Beşiktaş mücadelesinin özeti ve gollerini sizler ile paylaştığımız linkten izleyebilirsiniz. Bu haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olan Başakşehir Beşiktaş mücadelesinden ayrıntılı bilgileri ve özet görüntülerini sayfamızdan takip edebilirsiniz.


18' GOL! Medipol Başakşehir, Alexandu Epureanu'nun golü ile maçta öne geçiyor.


BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

BAŞAKŞEHİR'İN 11'İ


Mert, Caiçara, da Costa, Epureanu, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Mossoro, Visca, Elia, Bajic


BEŞİKTAŞ'IN 11'İ


Karius, Gökhan, Vida, Pepe, Adriano, Atiba, Medel, Babel, Lens, Mustafa, Love.



Başakşehir son 52 maçta 2 mağlubiyet


Uzun süredir birlikte oynayan futbolculardan kurulu olan ve oyun anlamında da bir sistem takımı olarak göze çarpan Medipol Başakşehir, tüm bunların yanında evinde oynadığı müsabakalarda da başka bir kimliğe bürünüyor. Bunun en büyük kanıtı ise turuncu-lacivertlilerin, iç sahada yakaladığı başarılı istatistik. Avcı ve öğrencileri, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynadığı son 52 lig maçında sadece 2 defa mağlup oldu. Geriye kalan 50 maçta ise 38 galibiyet, 12 beraberlik elde eden İstanbul ekibi, söz konusu mağlubiyetleri de geçtiğimiz sezon 2-0’lık sonuçla Fenerbahçe’ye ve 2015-2016 sezonunda 3-2 ile Osmanlıspor’a karşı almıştı.


bein Sports 4K nasıl izlenir? beİN Sports abonesi nasıl olur?


Süper Lig ve daha bir çok ligin canlı, anında maçlarının yayınlayan Lig tv, uzun zaman önce Bein bünyesine satılmış ve adı Bein Sports olmuştu. Vatandaşlar Google'da Lig Tv diye arattıklarında karşılarına Bein Sports çıkıyor. Lig Tv ve Bein Sports izlemek için aşağıda yasal linki bulabilirsiniz.


BEİNSPORTS 4 K UYDU FREKANSI


UYDU:eutelsat 7A


Frekans

11180

Polarizasyon

V

Sembol

27500

Fec

2/3


BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

 

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Maç beIN SPORTS1'den canlı olarak yayınlanacak.


Kara kartal deplasmanda kazanmakta zorlanıyor

 

Beşiktaş, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda galibiyet almakta oldukça zorlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, dış sahada bir galibiyet ve 3 beraberlikle 6 puan  toplarken, bir karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Söz konusu 5 karşılaşmada 7  gol atabilen Beşiktaş, kalesinde de aynı sayıda gol gördü. Ligin 2. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup  ederek tek dış saha galibiyetine imza atan siyah-beyazlılar, deplasmandaki  Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarını 1-1'lik skorlarla tamamladı. Atiker Konyaspor'a  konuk olduğu karşılaşmadan da 2-2 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Göztepe'ye ise  2-0 yenildi.


Başakşehir 12 maçtır kaybetmiyor


Medipol Başakşehir, aynı zamanda Süper Lig’de evindeki son 12 mücadelede de mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçlarda 9 galibiyet, 3 beraberlik alan turuncu-lacivertli takım, attığı 23 gole karşılık kalesinde ise sadece 9 gol gördü.


Başakşehir'in Beşiktaş’a son yenilgisi 4 sene önce


Başakşehir, bu akşam konuk edeceği Beşiktaş’a da evindeki müsabakalarda üstünlük sağlamış durumda. Siyah-beyazlılara 10 iç saha karşılaşmasında sadece 1 kez kaybeden turuncu-lacivertliler, geriye kalan 9 maçtan da 4 galibiyet, 5 beraberlik çıkardı. Medipol Başakşehir, Beşiktaş’a karşı evindeki son yenilgisini ise 9 Kasım 2014 tarihinde 2-1’lik skorla aldı.


Başakşehir ve Beşiktaş, Süper Lig'de 20 kez karşı karşıya geldi. Başakşehir bu maçlarda rakibine 5-4'lük üstünlük kurarken, 11 maç berabere bitti. Başakşehir-Beşiktaş eşleşmesi, Süper Lig tarihinde en az 20 maç oynanan eşleşmeler arasında beraberlik yüzdesi en yüksek eşleşme. Süper Lig'de Beşiktaş'a beş maçtır yenilmeyen Başakşehir, bu maçta da mağlup olmazsa, rakibine karşı Süper Lig'deki en uzun yenilmezlik serisini egale edecek.


Başakşehir, Süper Lig'de Beşiktaş'ı evinde konuk ettiği 10 maçta sadece bir kez mağlup oldu ve son iki maçını kazandı. Başakşehir'in ligde evinde en az 10 kez karşılaştığı rakipler arasında mağlubiyet yüzdesi en düşük iki takımdan biri Beşiktaş. Başakşehir, Süper Lig'de iç sahada oynadığı son 44 maçın 43'ünde yenilmedi ve son 12 maçtır evinde mağlup olmuyor. Başakşehir'in evindeki son lig mağlubiyeti Fenerbahçe karşısındaydı. Beşiktaş, Süper Lig'de deplasmanda dört maçtır kazanamıyor ve yedi maçtır kalesini gole kapatamıyor. İki seri de, siyah beyazlıların Şenol Güneş döneminde elde ettiği en uzun seriler. Bu sezon Süper Lig'de topa en fazla sahip olan iki takım bu maçta karşılaşacak


Başakşehir, bu sezon Süper Lig'de kalesinde en az gol gören ve en fazla maçta kalesini gole kapatan takım. 2012/13 sezonundan bu yana ilk 10 haftalar itibariyle en fazla gol yediği Süper Lig sezonunu geçiren Beşiktaş ise, bu sezon ligde en az maçta kalesini gole kapatan takım. Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım. Başakşehir ise  Galatasaray'ın ardından ligde en az kafa golü yiyen ikinci ekip.


Başakşehir'in bu sezon Süper Lig'de attığı 14 golün yarısında Edin Visca'nın katkısı var. Rizespor karşısında üç asist yapan Ricardo Quaresma, Süper Lig'de 2014/15 sezonu başından bu yana en fazla asist yapan oyuncu oldu. Quaresma bu listede, bu hafta karşılaşacağı Başakşehirli Edin Visca'yı geride bıraktı.


BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE


Medipol Başakşehir deplasmanında tek galibiyet

 

Beşiktaş, lig tarihinde deplasmanda galip gelmekte en çok zorlandığı  Medipol Başakşehir ile rakip sahada yaptığı 11 resmi maçtan sadece birini  kazanabildi. İki takım, Medipol Başakşehir'in ev sahipliğinde 7'si Atatürk  Olimpiyat, 4'ü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda olmak üzere 11 kez karşı karşıya  geldi. 10'u Süper Lig, biri Türkiye Kupası olmak üzere bu maçlardan 5'ini Medipol  Başakşehir, birini Beşiktaş kazandı, 5 müsabaka da eşitlikle sonuçlandı. Siyah-beyazlılar, rakibi karşısında deplasmandaki tek galibiyetini  Süper Lig'de 2014-2015 sezonunda aldı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 9 Kasım 2014  tarihindeki karşılaşmayı kırmızı kartlar nedeniyle 9 kişi tamamlayan Beşiktaş,  sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Beşiktaş'ta Quaresma cezalı

 

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Ricardo Quaresma, bu akşamki karşılaşmada  forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada takımının attığı gollerin  hazırlayıcısı olarak dikkati çeken Quaresma, gördüğü sarı kartla cezalı duruma  düşmüştü. Sakatlığı bulunan Gökhan Töre de bu akşam oynayamayacak.

 

Gözler Vagner Love ile Mustafa Pektemek'in üstünde

 

Siyah-beyazlı ekipte gözler, Çaykur Rizespor maçında attıkları  gollerle iyi bir performans sergileyen Vagner Love ile Mustafa Pektemek'in  üstünde olacak. Sezonun ilk 13 resmi maçında etkisiz kalan ve sadece bir kez fileleri  havalandırabilen Vagner Love, son 6 karşılaşmada ise 5 gol atmayı başardı. Beşiktaş'taki uzun süreli ilk 11 hasretini Çaykur Rizespor  karşılaşmasıyla sonlandıran ve mücadelede iki gol birden atan Mustafa Pektemek  ise bu akşamki mücadelede formunu sürdürmeye çalışacak.

 

 BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE 

Kara Kartal'da Babel, Pepe ve Ljajic oynayabilir durumda

 

Sakatlıkları geçen Pepe, Ryan Babel ve Adem Ljajic, oynayacak duruma  geldi. Yaşadıkları sakatlık sorunu nedeniyle son maçlarda görev alamayan bu  üç oyuncu, hafta içinde takımla çalışmaya başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde her üç oyuncu,  Medipol Başakşehir maçıyla formalarına kavuşabilecek.


Kapatby ReklamStore

Beşiktaş'ta Lens dönüyor


Sarı kart cezası biten Jeremain Lens de bu akşamki karşılaşmada görev  alabilecek. Göztepe karşılaşmasında gördüğü kartla cezalı duruma düşen ve Çaykur  Rizespor mücadelesini kaçıran Hollandalı oyuncunun, Quaresma'nın yokluğunda sağ  kanatta görev alması bekleniyor.


Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Medel sınırda


Siyah-beyazlı ekibin Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşma  öncesinde Caner Erkin ile Gary Medel, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu sezon üçer kez sarı kart gören iki oyuncu, bu akşam da aynı durumu  yaşarsa 12. haftadaki Demir Grup Sivasspor maçında cezalı duruma düşecek.


BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE


Transit Van Servis Fırsatı:

 

Ticari aracınıza özel 949 TL'den başlayan Ford Servis fırsatı kaçmaz! 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adnan Oktar'dan Dubai ve Hong Kong’a Uzanan Büyük Vurgun!Önceki Haber

Adnan Oktar'dan Dubai ve Hong Kong’a Uza...

Günsan Eqona Serisi Günlük Hayatı KolaylaştırıyorSonraki Haber

Günsan Eqona Serisi Günlük Hayatı Kolayl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar