Erse Kablo’nun Yurtiçi Satış/Pazarlama ve İhracat Uzman Kadroları Teknik Eğitimde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo’nun Yurtiçi Satış/Pazarlama ve İhracat Uzman Kadroları Teknik Eğitimde
Erse Kablo, zayıf akım kablo üretimindeki 20 senelik deneyimini yenilikçi, kaliteli ve sürdürülebilirlik anlayışıyla birleştirerek kurum içindeki eğitimlerine devam etmektedir.

Sektördeki marka gücünü ürünlerinde yarattığı güven ve kaliteyle sağlayan Erse Kablo, zayıf akım kablo üretimindeki 20 senelik deneyimini yenilikçi, kaliteli ve sürdürülebilirlik anlayışıyla birleştirerek kurum içindeki eğitimlerine devam etmektedir.


Erse Kablo Yurtiçi Satış/Pazarlama ve İhracat uzman kadroları, 04-05 Şubat tarihlerinde üretim tesisimizde Teknik Danışmanımız Sn.Cezmi Gençel tarafından sunulan teknik eğitimlere katılmıştır. Bu program dahilinde; Ervital ve Ervital Firesafe yangına karşı dayanıklı ve güvenli kablo ürün grupları ve CPR - Yapı Malzemeleri Yönetmeliği hakkında eğitimler alınmıştır.


Eğitimlerde, CPR - Yapı Malzemeleri Yönetmeliği’ nin kablo sektörü için; bina ve altyapı dahil olmak üzere, herhangi bir yapıda bulunan sabit tesisatlarda kullanılan yangına karşı güvenli güç, kontrol ve iletişim kablolarının yangına tepki ve acil durum emniyet devrelerinde kullanılan yangına dayanıklı kabloların yangına dayanım performansı ile beraber tehlikeli madde açığa çıkmaması gereklilikleri içerdiğini; bununla birlikte, yapılarda kullanılan kabloların yangına karşı performans beyanlarını ve CE işaretlemesini zorunlu kıldığı anlatılmıştır.


Erse Kablo, ulusal ve uluslararası standartları dikkate alarak ürettiği Ervital yangına dayanıklı kabloları IEC 17025’e göre akreditasyona sahip VDE ve MPA kuruluşlarından belgelendirerek, bu konuda Türkiye’de ilk firma olup insan hayatı ve çevreye verdiği önemi bir kez daha kanıtlamıştır.


Müşterilerinin değer verdiği bir marka haline gelen, deneyimli kadrosu ile kalite ve sürdürülebilirlik anlayışıyla ilerleyen Erse Kablo, kurum içindeki eğitimlerine, siz değerli müşterilerine daha iyi hizmet vermek için ekip bilincinde hareket ederek ilerlemektedir. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prysmian Group Türkiye Gençleri Yarınlara HazırlıyorÖnceki Haber

Prysmian Group Türkiye Gençleri Yarınlar...

Nilson'da Bütün Kadınlar Kraliçe’dir!Sonraki Haber

Nilson'da Bütün Kadınlar Kraliçe’dir!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar