ERSE KABLO YURTİÇİ PAZARLAMA / SATIŞ EKİBİ 2016 İLK YARI YIL “SATIŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI”NDA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERSE KABLO YURTİÇİ PAZARLAMA / SATIŞ EKİBİ 2016 İLK YARI YIL “SATIŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI”NDA

Üretim gücü ve hizmet kalitesiyle zayıf akım kablo sektörünün lider üreticilerinden Erse Kablo, 2016 ilk yarı yıl “Yurtiçi Pazarlama ve Satış Değerlendirme Toplantısı”nı 02 Haziran tarihinde Silivri’deki Üretim Tesislerinde gerçekleştirdi. 2016 yılı ilk yarı yıl hedeflerinin değerlendirildiği toplantıda; Genel Müdür Sn. Selami Sivritepe ile Yurtiçi Pazarlama/Satış Müdürü Fikret Akkurt ve ekibi birarAaya geldi.


Toplantıda; 2016 yılı hedefler, satış ve pazarlama analizi, müşteri grubu ve ürünler bazında aktivite analizi, bölgesel risk analizleri, swot analizi ile stratejik bakış ve yurt içi projeler değerlendirildi. Erse, 2015 yılında hedeflediği yurtiçi satış grafiğindeki yükselen çizgisini, 2016 yılında da devam ettirip sürdürülebilir başarı sağlamaya devam ediyor.


Erse; Koaksiyel, kumanda, sinyal-kontrol, veri iletişim, haberleşme, lan kabloları, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon ve her tip özel kabloyu kendi bünyesinde üreterek alçak gerilim kabloları üretimiyle, kaliteye ve satış sonrası hizmetlere önem veren, değerli bayi ve müşterile riyle beraber karşılıklı güven içerisinde pazarlama ve satış sistemini sürdürüyor. Mevcutta 22 kişilik pazarlama ve satış  ekibiyle beraber her müşterisiyle görüşüp onların beklenti ve taleplerini karşılamaya devam ediyor.


Erse Kablo Yurtiçi Pazarlama ve Satış ekibi, anlık bilgi paylaşımını kendi içinde yaparak Bayi-Müşteri-Kullanıcı/Tüketici arasında bilgi akışını sağlayarak, müşteri beklentilerine karşılık, etkin hizmet ağını düzenliyor. Teknik pazarlama ekibi tarafından, kullanıcılara, kullanım alanlarına göre, doğru kablo seçimi konusunda danışmanlık hizmetleri verilirken; Proje, Endüstri ve Perakende sektörünün her türlü soru ve taleplerini de karşılamaya devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PANASONIC, TEKNOLOJİSİYLE GELECEĞİN ŞEHRİNE İMZASINI ATIYOR…Önceki Haber

PANASONIC, TEKNOLOJİSİYLE GELECEĞİN ŞEHR...

ERSE KABLO YURTİÇİ PAZARLAMA VE SATIŞ EKİBİ “SATIŞ DANIŞMANLIĞI VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ” EĞİTİMİNDESonraki Haber

ERSE KABLO YURTİÇİ PAZARLAMA VE SATIŞ EK...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar