Erse Kablo, Gümüş Sponsor Olduğu Yıldız Teknik Üniversitesi 14. RLC Günleri’nde Öğrencilerle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo, Gümüş Sponsor Olduğu Yıldız Teknik Üniversitesi 14. RLC Günleri’nde Öğrencilerle Buluştu

Erse Kablo, 20-21-22 Şubat tarihlerinde düzenlenen Yıldız Teknik Üniversitesi 14.RLC Günlerin’e Gümüş Sponsor olarak, Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde Türkiye’nin çeşitli mühendislik fakültelerinden gelen öğrencilerle buluştu.


Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren IEEE Öğrenci Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen RLC Günleri, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin en köklü etkinliklerinden biri olmakla birlikte, Elektrik Sektörü’nün de en çok bilinen öğrenci etkinliğidir. RLC Günleri “Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz” sloganı ile Türkiye’de öğrenci, sanayi ve akademisyen işbirliğine olanak sağlaması bakımından çok önemli bir yere sahiptir. Etkinlik bünyesinde gerçekleştirilen oturumlarla sektörler ile üniversitenin karşılıklı olarak birbirlerinden beklentilerinin tartışılacağı bir platform oluşturulmaktadır. Genel olarak Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Enerji ve Otomotiv konularının işlendiği RLC Günleri organizasyonunun, bu yıl 14.sü düzenlendi. 


Üniversiteler ve öğrencilerle iletişimini arttırmayı hedefleyen Erse Kablo, RLC Günleri’nde Gümüş Sponsor olarak öğrencilerle buluşmanın heyecanını yaşadı. 20 Şubat Salı Günü, saat 14:00’da, yoğun bir katılımla gerçekleşen oturumda, Erse Kablo “Geleceğine Yön Ver: Kablo ve Mühendislik” adlı sunumuyla öğrencilerle ve akademisyenlerle biraraya geldi. Sunumda, öğrencileri bilgilendirmek, sektör için daha bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlamak adına, Erse Kablo’nun kurumsal yapısıyla beraber bu sektörde çalışmak isteyen bir mühendisin genel özellikleri yanında, günümüzde ve gelecekteki bir mühendisin beklenen özellikleri anlatıldı. Erse Kablo üretimindeki, sektörde katma değer yaratan Ervital marka Yangına Dayanıklı Kablolarının genel yapısı ve test videoları da izletilerek, öğrencilerin zayıf akım kablolarla ilgili genel bilgiye sahip olması sağlandı. Oturumun sonunda ise çekiliş yapılarak, üç öğrencinin Kapadokya tatili kazanmasıyla, öğrencilerle keyifli dakikalar yaşandı.

Erse Kablo olarak, yoğun ilgi gördüğümüz organizasyonda, standımızı ziyaret edip, iletişim kurduğumuz tüm öğrencilere, akademisyenlere ve ekibimize teşekkür ederiz.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İ.T.O. 64. Elektrik Ekipmanları Meslek Komitesi İstişare Toplantısı Cemile Sultan Korusunda GerçekleştirildiÖnceki Haber

İ.T.O. 64. Elektrik Ekipmanları Meslek K...

Panasonıc, Fıt’18 Fuarı’na Katıldı; Teknolojisiyle Gövde Gösterisi Yaptı…Sonraki Haber

Panasonıc, Fıt’18 Fuarı’na Katıldı; Tekn...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar