Erse Kablo Almanya / Hannover Messe Fuarı’na Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo Almanya / Hannover Messe Fuarı’na Katıldı

Sektöre yön vererek zayıf akım kablo üreticileri arasında marka bilinirliğiyle fark yaratan Erse Kablo, 24-28 Nisan tarihlerinde düzenlenen dünyanın önde gelen fuarlarından Almanya / Hannover Messe Fuarı’na katıldı. Erse İhracat Müdürü Ergun Çoban ve İhracat Müdür Yardımcısı Süleyman Afşın Keskin, dünyanın birçok ülkesinden gelen müşteri temsilci ve ziyaretçilerini 13.Hol ve B73 nolu Erse standında ağırladı.


Her yıl düzenlenen, bu yılki teması “Entegre Endüstri - Değer Yaratmak” olan Hannover Messe Fuarı’nda, Endüstri 4.0 ve akıllı fabrikalar konulu seminerler gündemdi. Sanayi ve endüstri çevrelerinin biraraya gelmesinde öncülük eden fuarda, 70 ülkeden 6 bin 500 firma katılımcı olup, 80 ülkeden 200 bin ziyaretçiye ürünler ve hizmetler sunuldu. 


Türkiye’den ise 183 Türk firması katılımcı oldu. Polonya, fuarda partner ülke olarak yer aldı. Fuarın açılışı Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Polonya Başbakanı Beata Maria Szydlo tarafından yapıldı. 


Erse Kablo olarak, bu önemli ve prestijli fuarda yer alarak, Erse markasını dünya pazarlarında başarıyla temsil etmekten gurur duyuyoruz. 


Ürün gamımız içinde yer alan koaksiyel, kumanda, sinyal kontrol, veri iletişim, lan kabloları, haberleşme, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon, marin ve her tip özel kablo üretimimizle 40’tan fazla ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracatla, pazardaki liderliğimizi korumaya ve ilerlemeye devam ediyoruz. 


Dünya pazarlarını yakından takip ederek global pazarlarda, uluslararası platformlarda ürün kalitemizle ve yarattığımız güven ile aktif bir rol alıyoruz. Hannover’de ziyarete gelen  değerli müşterilerimizi ve sektörün önde gelen temsilcilerini standımızda görmekten mutluluk duyduk.


Uluslararası birçok tanınmış firma ve projenin çözüm ortakları arasında yer alan Erse, zayıf akım kablo üretimiyle, ürün çeşitliliğiyle, müşteri memnuniyeti odaklı ve uluslararası hizmet kalitesiyle dünya pazarlarında önemli bir yere sahip.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genelkurmay çatı davasında hainler salona böyle getirildiÖnceki Haber

Genelkurmay çatı davasında hainler salon...

Fuzul Yapı, 500 Milyon TL Satış Hasılatı İle Yeni Bir Projeye İmza Atıyor…Sonraki Haber

Fuzul Yapı, 500 Milyon TL Satış Hasılatı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar