Dünya Lideri Prysmian Group’un Türkiye Operasyonu Prysmian Kablo, Iletişim Ajansını Seçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya Lideri Prysmian Group’un Türkiye Operasyonu Prysmian Kablo, Iletişim Ajansını Seçti
Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo, iletişim çalışmaları için Aristo İletişim’i tercih etti. Aristo İletişim, Prysmian Kablo’nun kurumsal iletişim, lider iletişimi, stratejik medya ilişkileri yönetimi, sosyal sorumluluk ile sponsorluk projelerinin yönetimi ve iletişimi konularında hizmet verecek.

Prysmian Group, yüksek teknoloji gerektiren pazarlara odaklanan yapısı, 50 ülkede 112 fabrikası, 25 AR-GE merkezi ve 30 bin çalışanı ile dünya kablo sektörünün lideri. 2011 yılında, yenilikçi yapısı ve teknolojik bilgi birikimi ile kendi pazarlarında lider olan Prysmian ve Draka firmalarının birleşmesi sonucunda ortaya çıkan Prysmian Group, günümüz piyasasına geniş ürün yelpazesi ile hizmet, teknoloji ve bilgi birikimi sunmaya devam ediyor. 2018 yılının ilk yarısında önemli bir birleşmeye daha imza atan Prysmian Group, General Cable’ın hisselerini 3 milyar dolara devralarak sektördeki liderliğini pekiştirmiş oldu.


“Türkiye’yi yarınlara bağlıyoruz“ 

Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” ifadesinin sadece bir şirket mottosu olmadığını imzalarını attıkları projelerle kanıtlıyor. İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Boğazı, Marmaray, Gerede Tünelleri, Ilgaz ve Avrasya Tüneli gibi Türkiye’nin dev projelerinde kabloları tercih edilen Prysmian Kablo, Türk Kablo sektörüne öncülük ediyor. 1964 yılından bu yana Bursa’nın Mudanya ilçesinde yer alan ve toplam 180 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren Prysmian Kablo, Prysmian Group bünyesindeki 112 fabrika arasında, aynı anda enerji ve haberleşme kabloları üretimi yapabilen 16 tesisten biri olarak öne çıkıyor. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makel Efsane Araç Kampanyası Başladı…Önceki Haber

Makel Efsane Araç Kampanyası Başladı…

Erse Kablo, Aile Pikniği’nde BuluştuSonraki Haber

Erse Kablo, Aile Pikniği’nde Buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar