Diyarbakır Bayileri, Multitek Fabrikasını Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır Bayileri, Multitek Fabrikasını Ziyaret Etti

Diyarbakır, Mardin, Bingöl ve Batman’dan gelen değerli elektrik şirketi temsilcileri, Dostdoğru Elektrik sahibi Sayın Şerif Düstdoğru ve bölge müdürümüz Sayın Ramazan Çavuşoğlu önderliğinde 12-13 Ekim tarihinde Multitek fabrikada bir araya geldi. Diyarbakır ve çevre illerden gelen yaklaşık 70 misafirimiz ile çok keyifli iki gün geçirdik!

Sancaktepe’de bulunan üretim tesislerimizin ve Ar-Ge Merkezimizin 4 grup halinde gezilmesi sonrasında Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan Demirkol açılış̧̧̧̧̧ konuşması yaptı. Yapılan tanıtımda firmamızın geçmişten bugüne tarihi, firmanın araştırma, geliştirme ve sürekli yenilikçi faaliyetlere verdiği önem, sektördeki yenilikler ve akıllı ev teknolojilerinin yakın geleceği anlatıldı. Ar-Ge müdürümüz Sayın Şenol Göktaş̧̧ sektörde ilk ve tek yerli üretim olan IP interkom ürünlerimizi ve onun üstün özelliklerini bayilerimize tanıttı. Gerek görsel olarak gerekse teknik özellikleri itibariyle çok büyük beğeni ile karşılandı. Fabrika müdürümüz Sayın Hasan Çelebi analog interkom ürün gamımızda ki son gelişmeleri ve yeni Multibus ürünümüz olan 7” ekranlı, dokunmatik butonlu MB-73 modelimizi misafirlerimize tanıttı.

İlk günümüzü değerli misafirlerimizle Beylerbeyi Misina restoranda aksam yemeğimizi yiyerek ve eğlenerek tamamladık. Gece konaklamanın ardından, cumartesi günü Beylerbeyi’nden kalkan teknemiz ile İstanbul’un en güzel yeri Boğaz’ın tadını çıkarttık. Misafirlerimizi tekrar görüşmek dileklerimizle Sabiha Gökçen Havalimanı’na yolcu ettik. 

Davetimizi kırmayıp bizleri ziyarete gelen, cuma ve cumartesi günlerini bize ayırıp firmamızı, ürünlerimizi, bizleri tanımaya çalışan ve bol hoş̧̧̧ sohbet ile geçen bu güzel buluşma için Diyarbakır’dan gelen bütün misafirlerimize tekrar teşekkür ederiz. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan’dan Darüşşafaka Cemiyeti’ne DestekÖnceki Haber

Günsan’dan Darüşşafaka Cemiyeti’ne Deste...

Türkiye’nin Enerji Sektörü Bir Araya Geldi Prysmian Kablo, Türkiye’nin Yerli Enerji Hedefleri Için Güneş Enerjisine Dikkat ÇektiSonraki Haber

Türkiye’nin Enerji Sektörü Bir Araya Gel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar