Devletin imkanları Kandil'e giderse yine kayyum atarız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devletin imkanları Kandil'e giderse yine kayyum atarız
CHP'nin Kandil'in emirlerini yerine getirdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kayyım atanan yerleri geri alacağını açıklayan Zillet İttifakı'nın diğer ortağı HDP'ye de sert sözlerle yüklendi.

31 Mart seçimleri öncesinde vatandaşlarla buluşmaya devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat mitinginde konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde Yozgat'a 12 katrilyon yatırım yaptıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim alanında büyük yatırımlar yapıldığını belirtti. 2 bin 323 adet yeni derslik inşa edildiğini hatırlatan Erdoğan, Bozok Üniversitesi'ni Yozgat'a AK Parti hükümetinin kazandırdığını söyledi. Erdoğan, Yozgatlı çiftçilere 1.6 katrilyon lira tarımsal destek verildiğinin altını çizerek, Yozgat Havalimanı'nın 2022'de hizmete açılacağını söyledi.

Erdoğan ayrıca, yeni askerlik sistemi ile ilgili ilk müjdeyi de verdi. Erdoğan yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin Yozgat'ta olacağını, çalışmalara hemen başlanacağını açıkladı.

DEVLETİN İMKANLARI KANDİL'E GİDERSE KAYYIM ATARIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu. CHP'nin Kandil'in emirlerini yerine getirdiğini söyleyen Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin Kürdistan sözleri ile 'Batı'da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz' sözlerini hatırlattı. 31 Mart'ta kirli ittifaka en güzel cevabın verileceğini söyleyen Erdoğan, Türkiye'yi bölmeye çalışanlara müsamaha gösterilemeyeceğini ifade etti.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın 'Kayyım atanan yerleri geri alacağız' sözlerini de hatırlatan Erdoğan, devletin imkanlarının Kandil'e gönderilmesi durumunda yine kayyım atanacağını söyledi. 

CHP-HDP ve İP'in oluşturduğu Zillet İttifakı'na karşı tavırlarının çok net olduğunu ifade eden Erdoğan, kirli ittifakın kazandığı her belediyede terör örgütü PKK ve FETO'nun sözünün geçeceğini söyledi. Milletin böyle bir kötü senaryoya izin vermeyeceğine inandığını belirten Erdoğan, Zillet İttfakı'nın, bir ucunun Kandil'de bir ucunun da Pensilvanya'da olan bir yapı olarak inşa edildiğini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’ye Kıbrıs’ta bypass operasyonuÖnceki Haber

Türkiye’ye Kıbrıs’ta bypass operasyonu

Borsan Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri Grubu basın buluşmasıSonraki Haber

Borsan Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar