Çalışıyormuş gibi çekin, halk inanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çalışıyormuş gibi çekin, halk inanıyor
İstanbul’u yalanlarıyla teslim alan CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun mazbatayı almasının üzerinden 56 koca gün geçmesine rağmen halkın önüne sunabileceği tek bir projesi bile yok.

56 gündür İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığıgörevini yürüten CHP’li Ekrem İmamoğluAK Partidöneminde bitme aşamasına gelen projeler üzerinden ucuz şovlara imza atıyor. İstanbul’un birçok sorununa acil çözüm üreteceğini iddia eden İmamoğlu’nun her biri nihayetlendirilmek üzere olan prestij eserler üzerinden imaj düzeltmeye çalışması dikkatlerden kaçmıyor. Kameraları peşine takarak AK Parti’nin eserlerini inceleyen İmamoğlu, hazıra konduğu projeleri sahiplenmeye çalışıyor. Şu ana kadar icraat namına sadece AK Parti’nin yaptığı projelere bakmakla yetinen İmamoğlu’nun aymaz tavrı kendisine oy verenlerde derin bir hayal kırıklığı meydana getiriyor.

İcraat yok şov var

Kampanya sürecinde ‘İstanbul’un kaybedecek tek bir dakikası yok’ diyerek şov yapan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatayı alır almaz uzun bir tatile çıkmasının ayıbını AK Parti’nin projelerini sahiplenerek kapatmaya çalışıyor. Seçim öncesinde onlarca projeyle halkın karşısına çıkan ve söylediği yalanlarla koca bir şehri esir alan CHP’li İmamoğlu vaad ettikleri yerine AK Parti’nin temelini attığı eserlere bakmakla yetiniyor. Tatil bittikten sonra uzunca bir sürede festivallerde boy gösteren İmamoğlu, AK Parti’nin eserlerini inceleyerek günlerini geçiriyor. 6 Ağustos’ta Kabataş’ta devam eden metro, tramvay, finüküler ve vapur birleştirme istasyonu çalışmalarını ziyaret etti. 8 Ağustos tarihinde ise AK Parti’nin İstanbul’a kazandırmak üzere olduğu en büyük prestij projelerden biri olan Kemerburgaz Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi’ni gezdi.

 

 

Yeniakit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye'den Katar'a bir üs dahaÖnceki Haber

Türkiye'den Katar'a bir üs daha

Üç Büyük Belediye Başkanı Görevden UzaklaştırıldıSonraki Haber

Üç Büyük Belediye Başkanı Görevden Uzakl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-tokyobet-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar