Bursa Bayileri, Multitek Fabrikasini Ziyareti Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursa Bayileri, Multitek Fabrikasini Ziyareti Etti
Bursa Bayileri, Multitek Fabrikasini Ziyareti Etti

4M Altın Elektrik ortaklarından Sayın Malik Altın ve Multitek Bursa Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Kaldırım önderliğinde Bursa Bayilerimiz, İstanbul Sancaktepede bulunan Multitek üretim tesislerimize ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim kurulu başkanımız Sayın Adnan Demirkol’un açılış̧ konuşması, firmamızın geçmişten bugüne tarihini anlatması ve firma için araştırma, geliştirme ve sürekli yenilikçi faaliyetlerin öneminden bahsetmesi ve sektördeki yeniliklerin anlatılmasının ardından, gruplara bölünerek fabrika bölümleri gezildi ve yaptığımız yerli üretim bütün meslektaşlarımıza tanıtıldı. Fabrika gezisi ardından Ar-Ge müdürümüz Sayın Şenol GÖKTAŞ tarafından sektördeki ilk ve tek yerli üretim IP İnterkom ürünlerimiz ve üstün özellikleri bayilerimize tanıtıldı. Gerek görsel olarak gerekse teknik özellikleri itibariyle çok büyük beğeni ile karşılandı. Fabrika Müdürümüz Sayın Hasan ÇELEBİ Analog ürün gamımızda yaptığımız en son gelişmeleri ve yeni Multibus ürünümüz olan 7” dokunmatik ekranlı MBT-70 modelimizi arkadaşlarımıza tanıttı. 


CCTV Bölüm Müdürümüz Sayın Ergun ULUTİN sektördeki son gelişmeleri ve kamera seçimi yaparken dikkat edilecek özellikleri arkadaşlarımıza aktardı. 


Akşam yemeğimiz Villa Bosphorus restoranda muhteşem boğaz manzarası eşliğinde gerçekleşti. Bu sırada, herkes birbiriyle faydalı olacak fikir alışverişinde bulundu. Yemek sonrası konuklarımız Elit Hotelde konakladılar. Ertesi sabah kahvaltı sonrası kendilerini tekrar görüşmek üzere Bursa’ya yolcu ettik.


Davetimizi kırmayıp bizleri ziyarete gelen, cuma ve cumartesi günlerini bize ayırıp firmamızı, ürünlerimizi ve bizleri tanımaya çalışan arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ilgaz Tüneli’nin Kabloları Da Prysmıan Group Türkiye’den…Önceki Haber

Ilgaz Tüneli’nin Kabloları Da Prysmıan G...

Borsan’dan Büyük YatırımSonraki Haber

Borsan’dan Büyük Yatırım

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar