Altunizade Acıbadem Projesi, Erse Kablo Güvencesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altunizade Acıbadem Projesi, Erse Kablo Güvencesinde
Erse Kablo, yurtiçi projelerdeki başarısına bir yenisini daha ekledi.

Erse Kablo, yurtiçi projelerdeki başarısına bir yenisini daha ekledi. Altunizade Acıbadem Hastanesi projesinin çözüm ortağı olan Erse Kablo, projelerdeki tercih edilen bir marka olarak bu projede yer almanın gururunu yaşamaktadır. 


İstanbul Altunizade’de devam etmekte olan Acıbadem Altunizade Hastanesi, 95.000 m²’lik kapalı alana sahiptir. 250 yatak kapasiteli tam donanımlı hastanenin tasarım, inşaat işleri, proje yönetimi ve medikal ekipman temini Acıbadem Grubu tarafından yapılmakta olup, elektrik taahhüdünü Genser A.Ş. üstlenmiştir. 


LEED Healthcare (Sağlık Binaları) kategorisinde Gold sertifikası adayı olan bu projede,   dünyada ve ülkemizde birçok projede onaylı bir firma olan Erse Kablo ürünlerinden; Yangına Dayanıklı Ervital Kabloları, Sinyal-Kontrol Kabloları, Koaksiyel Kabloları, Haberleşme Kabloları ve Veri İletişim Kabloları tercih edildi.


Ulusal ve uluslararası standartları esas alan Erse Kablo, özel müşteri şartnameleri ve talepleri doğrultusunda da üretim yapmaktadır. Tüm ürün gruplarını RoHS ve CE standartlarına uygun şekilde üreten Erse, bu büyük ve kapsamlı projede, kablo çözümleriyle çevre ve insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha göstermiştir.


Erse,  Silivri Ortaköy Sanayi Bölgesi’ndeki modern üretim tesisinde, hizmet verdiği enerji, altyapı ve inşaat sektörlerinde, insan hayatı ve yaşam kalitesini sürdürülebilir kılmak amacıyla, sektörün ve yurtdışı pazarların ihtiyaçlarını analiz ederek üretimini gerçekleştirmektedir.

Erse Kablo zayıf akım kablo alanında birçok yeni ve önemli projeye imzasını atmaya devam ederken, koaksiyel, kumanda, sinyal-kontrol, veri iletişim, lan kabloları, haberleşme, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon ve her tip özel kabloyu kendi bünyesinde üreterek inşaat sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Multitek IP Interkom Sistemi KOnsollarına Gelişmiş KArtlı geçiş Sistemi Özellilerini Entegre EttiÖnceki Haber

Multitek IP Interkom Sistemi KOnsolların...

Erse Kablo Kullanıcıları “Ürün Sorumluluk Sigortası” ile Daha GüvendeSonraki Haber

Erse Kablo Kullanıcıları “Ürün Sorumlulu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar