SİMON 630 DOT, Sınırsız Olasılıklarla Yaratıcılığınıza Yol Açın!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SİMON 630 DOT, Sınırsız Olasılıklarla Yaratıcılığınıza Yol Açın!
Simon’un, profesyonel aydınlatma ihtiyaçlarını karşılamak üzere pazara sunduğu 630 DOT projektör serisi, yeni aydınlatma çözümleri sunuyor.

Simon’un, profesyonel aydınlatma ihtiyaçlarını karşılamak üzere pazara sunduğu 630 DOT projektör serisi, yeni aydınlatma çözümleri sunuyor.

 

Geniş  ürün yelpazesine sahip olan bu aydınlatma armatürleri, Led teknolojisinin maksimum verimliliği ile beraber montaj, oryantasyon, yoğunluk, aydınlatma ve ışık rengi ile  kullanıcılara çok sayıda seçim imkanı sunar. Ledler maksimum tasarrufla sabit aydınlatma seviyesi ve yüksek performans sunuyor. 630 Dot projektör, her türlü ortamı daha konforlu, daha çekici ve dinamik kılıyor.

 

Montaj Avantajları

Sıvaüstü montaj, daha önce açılmış olan delikler ile çok daha hızlı.

 

Raylı montaj, hızlı bağlantı sistemi ile armatür raya mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

 

Sıva altı montaj, asma ve/ya alçıpan tavana tam entegre olmayı kolaylaştıracan  minimalist sıva altı montaj kutusu ile çok kolay.

 

Bu avantajlara ek olarak 630 DOT projektör, özel tasarımı ile en son nesil Led in kapasitesini arttırırken, minimum enerji tüketimini de ayrıca sağlıyor. Aydınlatma kapasitesi 75lm/W dan büyük , kullanım ömrü 60,000 saat (L70) olması, onu perakende sektöründe rakipsiz kılıyor.

 

Çoklu Kombinasyonlar

630 DOT farklı kombinasyonlar ve modüler sistemi ile kullanıcalara bir çok değişik alternatif sunuyor. 9 ‘lu, 18’li ve 21’li LEDler kare yada dikdörtgen olarak birleştilebiliyor, tekli, ikili yada dört modül olarak kullanılabiliyor. Bu sayede, tek bir elektrik bağlantısı ile farklı alanları kontrol etmek mümkün oluyor.

  

Özel Aydınlatma İhtiyaçları İçin İki Yeni Optik

630 DOT ürün ailesi sağüst optik ve oval optik ile büyüyor. Dikey alanlar için özel tasarlanmış sağüst optik dikey ışık seli ile asimetrik dikey ışık hüzmesinin kullanımını en uygun hale getiriyor. Yatay alanların aydınlatmasında ideal olan Oval optik , sergileme alanlarına vurgu yaparak ihtiyaç duyulan armatür sayısını azaltıyor ve duvarı boydan boya aydınlatabiliyor.

 

Optik seçenekleri, Led sayıları, renk sıcaklıklarına göre kombinlenebilen 630 DOT ailesi ürünleri siyah, beyaz ve aluminyum kaplama seçenekleri ile farklı zevklere ve farklı mimari tarzlara da hitap ediyor.

 

Daha Fazla bilgi için: www.simonled.com.tr


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Göz Hastahanesi Erzincan Şubesi’nin CCTV Kamera,Yangın İhbar ve Ses Sistemleri Radyopanç Tarafından YapıldıÖnceki Haber

Dünya Göz Hastahanesi Erzincan Şubesi’ni...

Multitek, CCTV Ürünlerini Pazara SunduSonraki Haber

Multitek, CCTV Ürünlerini Pazara Sundu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar