Mutlusan Elektrik Bayileri ile Birlikte Odessa’yı Gezdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik Bayileri ile Birlikte Odessa’yı Gezdi
08-11 Eylül tarihleri arasında, Mutlusan Elektrik 2017 Kampanyaları kapsamında düzenlemiş olduğu Odessa Gezisi’ne hak kazanan bayileri ile birlikte 3 gece 4 gün dolu dolu, keyifli zaman geçirdiler.

Mutlusan Elektrik, misafirlerinin gezi boyunca keyifli zaman geçirmeleri için titizlik ve özenle yürütülen bir çalışma gerçekleştirdi. Seyahat süresince misafirlerine, Mutlusan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz ve Bölge Sorumlusu Ali Rıza Kaçmaz’da ile tur rehberleri eşlik etti.

8 Eylül, Cuma sabahı yola çıkan grup, Odessa’ya varışlarını takiben panoramik şehir turu için rehberlik eşliğinde harekete geçti. Tur süresince Potemkin Merdivenleri, Prymorsky Bulvarı, Tolstoy Sarayı, Puşkin Müzesi, Katherina Meydanı, Opera Binası, Belediye Binası, Kaynana Köprüsü, Ukrayna Ulusal Bankası, Ana Sinagog, Deribasovskaya Caddesi, Liman, Ukrayna’nın en büyük sahil şeridi olan Arcadia Bölgesi gezilerek Ukrayna’nın kültürü ve tarihi hakkında bilgiler verildi. Tur bitiminde öğle yemeği yenilerek otele transfer gerçekleştirildi ve misafirler dinlenmek için odalarına yerleştiler.

Devam eden günlerde yapılan tur programı çerçevesinde, bir tünel ağı ve taş madenciliği sonucunda ortaya çıkmış olan Katakomb turu için hareket edildi. 200 yıl önce inşa edilmiş olan bu yeraltı tünellerinin toplam uzunluğu yaklaşık olarak 100 km. civarındadır. Odessa Katakombları Avrupa’nın en uzun olanlarıdır. II. Dünya Savaşı’nda Katakomblar, partizanlar için Nazilere karşı şehri savunmada barınak olmuştur. Katakombların tüm haritası hala çıkartılamamış ve sadece küçük bir kısmı halka açıktır. Nazilere karşı barınak olarak kullanılan kesimleri ziyaret edildi. Degüstasyonlu Shustov Konyak Fabrika turu gerçekleştirildi. Nikolay Leonidovic ‘in 899 yılında Odessa’da satın aldığı fabrikanın günümüze kadar süregelen ünü biliniyor. Fabrikada konyak üretiminin teknik detayları ve üretim aşamalarını görüldü. 

Son konaklama akşamında verilen Gala Yemeği ile bir araya gelindi ve keyifli bir akşam geçirildi. Gezi boyunca bol bol fotoğraf çeken misafirler, eğlenceli bir gala yemeği ile de Odessa Seyahatlerini taçlandırmış oldular.

Mutlusan kampanyası ile geziye hak kazanan bayiler 4.günün sonunda İstanbul’a eğlenmiş ve gerçekleştirilen kültür turlarından memnun kalmış olarak dönüş yaptılar. Bayiler, yoğun çalışma temposunun arasında bir mola niteliğinde olan Odessa seyahatinin hem dinlenmek hem de keyifli vakit geçirmek için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdiler. Mutlusan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz ise, “Gerek kampanyalarımız, gerekse Türkiye’nin her yerinde gerçekleştiriyor olduğumuz Mutlusan Akademi adı altındaki ürün tanıtım toplantılarımız ile bayilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MULTİTEK ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’NİN EN SEÇKİN PROJELERİNDEÖnceki Haber

MULTİTEK ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’NİN EN SEÇKİN...

Teknoloji Ve El İşçiliği İle Buluşan Özgün TasarımlarSonraki Haber

Teknoloji Ve El İşçiliği İle Buluşan Özg...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar