İstanbul
20 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Sürpriz itiraf! 'İstanbul uçağından döndüm'


Sürpriz itiraf! 'İstanbul uçağından döndüm'
Ganalı yıldız Kevin Prince Boateng, "Türkiye’ye gelmeyi çok istiyordum. İstanbul uçağından döndüm" dedi.


Bu sezon başında Galatasaray ve Bursaspor ile adı anılan 28 yaşındaki yıldız futbolcunun Türkiye’ye transferi gerçekleşmemişti.

"Bursaspor yetkilileri transferden vazgeçtiğini iletti"

Bursaspor ile anlaşmaya çok yakın olduğunu belirten Boateng, "Türk yetkililer ile menajer Marco Kırdemir aracılığı ile görüştüm, bana tekliflerini ilettiler, kabul ettim. Bursaspor için havalimanına gideceğimiz sırada, Bursaspor yetkilileri transferden vazgeçtiğini iletti" dedi.

"Türkiye’ye gelmeyi çok istiyordum"

Berlin’de doğan ve büyüyen Boateng’in, çok sayıdaki Türk arkadaşı nedeniyle Türkçesi de çok iyi. Türkçe olarak "Türkiye’ye gelmeyi çok istiyordum. İstanbul uçağından döndüm" diyen Boateng, Milan ile yeniden anlaştığı için ise mutlu olduğunu belirtti.


Kaynak : Sporcope



Kaynak : Haber7

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!