İstanbul
20 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Genç avukata görülmemiş LGBT zulmü


Genç avukata görülmemiş LGBT zulmü
LGBT lobisinin zorbalığına Ankara Barosu da katıldı: Genç avukata görülmemiş zulüm... Toplumun cinsiyetsizleştirilerek ailenin hedef alındığı ve belirli lobilerce fonlanan LGBT sapkınlığı dayatmasına Ankara Barosu da katıldı. LGBT ile ilgili konferans düzenleyeceğini duyuran baroya tepki gösteren Avukat Merve Ayvalı'nın başına gelmeyen kalmadı. Genç avukat baro tarafından tüm görevlerinden el çektirilip, hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.

Aile kurumunun altını adeta dinamitleyen ve cinsiyetsiz topluma kapı aralayarak neslin devamını sekteye uğratmayı amaçlayan LGBT lobisi her alanda tepki seslerine karşı zorbalık uygulamaya devam ediyor.

Son olarak LGBT lobisinin zorbalığına Ankara Barosu da dahil oldu.


LGBT etkinliğine tepki gösterdi başına gelmeyen kalmadı
Ankara Barosu tarafından 14 Haziran'da düzenlenen "Güncel Gelişmeler Işığında Cinsiyet Eşitliği Mücadelesi ve LGBT+lar" adlı konferansa sosyal medya hesabından tepki göstererek iptal edilmesini isteyen Avukat Merve Ayvalı, baro tarafından hakkında başlatılan disiplin soruşturması kapsamında tüm görevlerinden el çektirildi.

Kaynak: Yeni Şafak

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!