İstanbul
21 Nisan, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Erdoğan bu bayrağı salladıkça benim onun neferi olmak görevim


Erdoğan bu bayrağı salladıkça benim onun neferi olmak görevim
İş İnsanı Ethem Sancak Habertürk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ethem Sancak'a soru sormak için canlı yayına bağlanan CHP Grup Başkaveki Engin Özkoç'un tavrı ortamın gerilmesine neden oldu.

Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla Habertürk ekranlarında yayımlanan Türkiye'nin Nabzı Programı'na İş insanı Ethem Sancak konuk oldu.

Program moderatörü Didem Yılmaz'ın "Erdoğan aşkınız hala devam ediyor mu?" sorusuna Ethem Sancak şu yanıtı verdi: Tabi devam ediyor. O bu bayrağı salladıkca benim onun neferi olmak görevim. Bıraktığı an karşısında bulur beni. 

"S-400'LERİ KAPATIRSA ERDOĞAN KARŞISINDA BENİ BULUR"

Rusya'dan alınan hava savunma sistemi S-400'lere de değinen Sancak açıklamasının devamında şunları söyledi: Tayyip Erdoğan yarın ben S-400'lerden vazgeçtim, almıyorum, aktif etmiyorum, kapatıyorum ders beni karşısında bulur. 

ALTAY TANK ÜRETİMİ

Ethem Sancak ihale sürecini anlatırken Altay tankının prototipini geliştiren Koç Holding’in de bu sırada tank palet fabrikasından yararlandığını söyledi. Programdaki gazetecilerden Deniz Zeyrek ise Koç Holding’e bunu sorduğunu, böyle bir kullanımın olmadığını söylediklerini iletti. Zeyrek, Koç Holding’den Altay tankının seri üretimi için yapılan ihalede sırasında da tank palet fabrikasını kullanabileceklerine dair bir bildirim yapılmadığının iletildiğini aktardı. Ethem Sancak bu sözler karşısında fabrikanın Koç Holding tarafından kullanıldığını iddiasını yineledi.

KATAR İLE İŞ ORTAKLIĞI

“300 milyon dolar sermaye koydular. 1 milyar dolar da uzan vadeli kredi açtılar. Parasal olarak risk onların sırtında. BMC azınlık ortak ama oylamada çoğunluk bizim. Toplam ciromuz yarı yarıya sivil sektörle savunma sanayii arasında bölünüyor. Devletin izin verdiği 7 ülkeye zırhlı araç sattık. Üretimimizin yarısını kamu alıyor.”

"HODRİ MEYDAN SAYIN VEKİL"

"Halkı yanlış yönlendirmeyin BMC'nin toplam yönetim kurulu üyesi 10. 13 Katarlıyı nereden çıkartıyorsunuz? Ya hesap bilmiyorsunuz ya da incelemeden konuşuyorsunuz. Yarın gelin sizinle Arifiye'ye gidelim size göstereyim. Ayrıca iddia ettiğiniz seviyede bir kurum ise o devletin savunma sanayi şirketi. Şirketi alıp bir yere götürmek istemiyoruz. Benimle polemik yapmak istiyorsanız 10 gün sonra buraya gelin hodri meydan. Siyasi kimliğimle sizinle polemik yapayım. Burada kuru kuraya bunları söylemek olmaz. Meclis'te muhatabınızla konuşun bunları. Biz burada medyayı bilgilendirmek için toplantık. 10 gün sonra gelin bu polemiği sizinle de konuşalım. "

 

nethaber

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!