Türk Prysmian Kablo, Prosumer2022 Fuarı’na Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Prysmian Kablo, Prosumer2022 Fuarı’na Katıldı
Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapındaki lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, bu yıl 7’ncisi düzenlenen Prosumer2022 Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı’nda, solar kablo çözümlerini ve teknolojilerini sergiledi.

Ankara Congresium’da gerçekleşen Prosumer2022 Fuarı’nda güneş enerjisi sektörünün önde gelen oyuncuları, kamu kurumları ile kurumsal elektrik tüketicileri bir araya geldi. Fuar, 200’ü aşkın katılımcıya ve bin 500 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

“Solar çözümlerimizi sektörle buluşturduk”
Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, bu tarz organizasyonlara katılımın hem paydaşlarla buluşmak hem de sektördeki başlıkları gündeme getirmek açısından önemli olduğunu söyledi. Özcan, “Sektörün öncü şirketi olarak, üretim yaptığımız her alanda odağımızda sürdürülebilirlik bakış açımız yer alıyor. Her zaman altını çizdiğimiz yenilikçilik, teknoloji, Ar-Ge ve verimlilik başlıklarını, Prosumer2022’de de vurguladık, solar enerjiye dönük çözümlerimizi sektörle buluşturduk. Türk Prysmian Kablo olarak yenilenebilir enerji ve sürdürülebilir teknolojilere odaklanmaya ve ‘Türkiye’yi Sürdürülebilir Yarınlara Bağlıyoruz’ demeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Sektörün tüm paydaşları bir arada
Güneş enerjisi alanında faaliyet gösteren üreticileri, yatırımcıları ve piyasadaki paydaşları ağırlayan Prosumer2022’de bir de konferans düzenlendi. Güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, enerji depolama, elektrikli ulaşım gibi pek çok konunun üzerinde durulan etkinlikte, Türk Prysmian Kablo Endüstriyel Satış Direktörü Mert Erden Türk Prysmian Kablo’nun güneş enerjisi alanındaki çözümlerini, doğru solar kablo seçimindeki kritik noktaları, solar kablo performansının güneş enerjisi santralinin verimliliğine etkisini ve Prysmian Group’un bu alandaki sürdürülebilirlik stratejisini katılımcılarla paylaştı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cemdağ Aydınlatma, İskandinav Devi Noral’ı Satın AldıÖnceki Haber

Cemdağ Aydınlatma, İskandinav Devi Noral...

Panasonic, LED Filaman Lambalar Tasarımla Teknolojinin Eşsiz Birlikteliğini SunuyorSonraki Haber

Panasonic, LED Filaman Lambalar Tasarıml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar