Türk Prysmian Kablo, Kanser Tedavisi Gören Çocuklara Umut Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Prysmian Kablo, Kanser Tedavisi Gören Çocuklara Umut Oldu

Sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla sektördeki öncü konumunu sürdüren Türk Prysmian Kablo; Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ve Perpa Ticaret Merkezi ile yaptığı iş birliğiyle kanser tedavisi gören çocuklara yönelik destek etkinliği düzenledi. 

11 Mayıs’ta İstanbul Perpa’da gerçekleştirilen etkinlik ile kanser tedavisi gören çocuk ve ailelerine gönderilmek üzere gıda, hijyen ve kişisel bakım ürünlerinden oluşan 150 adet Umutlu Kutu desteği sağlanmış oldu.

Etkinlikte, Türk Prysmian Kablo’nun pazarlama ve satış ekibi gün boyunca Perpa Ticaret Merkezi 8. kat girişinde Umut Kafe’nin enfes lezzetlerinin satışının yapıldığı alanda KAÇUV’a yönelik farkındalık sağlanmasına katkıda bulundu. Perpa ve KAÇUV yönetiminin de yer aldığı organizasyonda, KAÇUV’un Umut Dükkânı adlı web sitesi üzerinden satışı yapılan ürünler de ziyaretçilerle buluştu.

“Bizim için çok anlamlı bir etkinlik”
KAÇUV ve Perpa ile hayata geçirilen organizasyonun kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade eden Türk Prysmian CEO’su Ülkü Özcan, “KAÇUV’un Umut Kafe projesine destek olmayı uzun zamandır istiyorduk. KAÇUV ile daha önceki yıllarda da iş birliğimiz olmuştu. 2019 yılındaki kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımız kapsamında Türk Prysmian Kablo olarak Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) maddi açıdan zor durumda olan ve kanser tedavisi gören çocuklar ile ailelerinin tedavi için İstanbul’a geldiklerinde kalabilecekleri Pendik 2. Aile Evi’nin yangına karşı güvenli kablolarının tedarikini üstlenmiştik. O dönemden sonra KAÇUV ile olan bağımız hiç kopmadı. Bu etkinlikle ise kanser tedavisi gören çocuklarımıza ve ailelerine umut olduğumuza inanıyoruz. Etkinlik boyunca KAÇUV ekibini yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma ve yoğun ilgi gösteren bayilerimize teşekkür ediyoruz. Kablo sektörünün öncü şirketi olarak üstlendiğimiz misyonun bilinciyle sosyal sorumluluk alanındaki organizasyonlarımıza devam edeceğiz” dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alves Kablo Kalitesi Dünyanın Dört Bir YanındaÖnceki Haber

Alves Kablo Kalitesi Dünyanın Dört Bir Y...

Kalkandelen / MakedonyaSonraki Haber

Kalkandelen / Makedonya

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar