Türk Prysmian Kablo 2022 Yılı Yetkili Satıcılar Toplantısı’nın Ana Teması Sürdürülebilirlik Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Prysmian Kablo 2022 Yılı Yetkili Satıcılar Toplantısı’nın Ana Teması Sürdürülebilirlik Oldu

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, 2022 yılı Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı 6 Temmuz’da online olarak gerçekleştirdi. A-Takımı yetkili satıcıları ile birlikte yurt içi satış ve pazarlama, lojistik ve kredi risk ekiplerinin katıldığı toplantının ana teması sürdürülebilirlik oldu. 2022 yılının ilk yarısının değerlendirildiği ve 2022 yılı hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda Türk Prysmian Kablo’nun sürdürülebilirlik vizyon ve hedefleri vurgulandı. 

“Gücümüzü iş ortaklarımızdan alıyoruz”
Konuşmasına, Türk Prysmian Kablo A-Takımı yetkili satıcılarına teşekkür ederek başlayan Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, 2022 yılının ilk yarısında da devam eden pandemi etkisi ve ekonomik koşullardaki dalgalanmalar nedeniyle 2022 yılının ilk yarısının da oldukça zorlu geçtiğini belirtti. Özcan, “Global bir marka olmanın gücü ve siz değerli iş ortaklarımızın yüksek performansı ve katkılarıyla ile tüm belirsizlikleri etkin bir biçimde yöneterek başarılara imza atıyoruz.. Her zaman olduğu gibi bu yıl da gücümüzü iş ortaklarımızla birleştirerek etkili projelerde yer almaya  devam edeceğiz” diye konuştu.

“Sürdürülebilir yarınlara birlikte yürüyoruz”
Türk Prysmian Kablo’nun sürdürülebilirlik vizyonuyla yapılacak çalışmaların artarak süreceğini belirten Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk Prysmian Kablo olarak sektördeki öncü rolümüzü, odağımıza aldığımız sürdürülebilirlik ve dijitalleşme yatırımlarımız ile sürdürüyoruz. 2022 ve sonrasında da bu alandaki vizyonumuz doğrultusunda hedeflerimize ilerlemeye ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. ‘Türkiye’yi Sürdürülebilir Yarınlara Bağlıyoruz’ misyonumuzdan aldığımız güçle, içinde bulunduğumuz tüm ekosistemi daha verimli bir noktaya taşımak üzere sürdürülebilir yarınlara doğru, şirketimizin başarısının en önemli mimarlarından olan A-Takımı yetkili satıcılarımızla birlikte yürüyeceğiz.”

“Sonuç odaklı çalışarak zorlukların üstesinden geleceğiz” 
Toplantının ev sahipliğini, her yıl olduğu Türk Prysmian Kablo CEO’su ile birlikte yapan Türk Prysmian Kablo Yurt İçi Satış Direktörü Etem Bakaç, konuşmasında tüm dünyada yaşanan zorlu makroekonomik koşulların etkilerine değinerek şunları söyledi: “Bugünkü gibi zor zamanlarda, çalışma performansımızı daha da yükseltmeli, daha yenilikçi olmalı ve hep birlikte mücadele etmeliyiz. Siz A-Takımı Yetkili Satıcılarımızla birlikte hedeflerimiz doğrultusunda daha sistemli ve her zaman sonuç odaklı çalışarak, bu zor günlerin üstesinden geleceğimize dair inancımız sonsuz. Sürdürülebilir yarınlara doğru birlikte yürümeye her zaman devam edeceğiz.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan Projelerinde Konfor, Estetik ve Güvenlik Bir AradaÖnceki Haber

Günsan Projelerinde Konfor, Estetik ve G...

Sigma Darbe Akım Anahtarı ile Kontrol SendeSonraki Haber

Sigma Darbe Akım Anahtarı ile Kontrol Se...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar