Sigma Elektrik, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’nda Boy Gösterecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sigma Elektrik, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’nda Boy Gösterecek

Yerli üretimi ile Türkiye ve dünya alçak gerilim sektörüne yön veren Sigma Elektrik, dördüncüsü bu yıl TOKİ ev sahipliğinde düzenlenen A-Tech 2021’e katılarak sektör profesyonelleriyle buluşacak. D-4B numaralı standında ziyaretçilerini ağırlarken, Yeniden Kapamalı Kaçak Akım Koruma Şalterini ilk kez bu fuarda tanıtacak Sigma Elektrik, geniş ürün yelpazesinin yanı sıra sektördeki yenilikleri de katılımcılarla paylaşma fırsatı yakalayacak.  

“Üretim kayıplarını en aza indiriyoruz”
Fuar katılımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sigma Elektrik Genel Müdürü Murat Akgül, “2017’den itibaren her yıl düzenlenen ve bizlerin de ilk yıldan itibaren düzenli olarak katıldığımız A-Tech 2021, sektör profesyonellerine ulaşma, fikir alışverişi, teknoloji gelişimi ve yeni iş birlikleri açısından oldukça önem verdiğimiz bir fuar. Fuarda ziyaretçilerimizi ağırlayarak sektöre sunduğumuz onlarca ürünümüzü tanıtacağız. Ayrıca fuarda, zaman, iş gücü ve üretim kayıplarının önüne geçen Yeniden Kapamalı Kaçak Akım Koruma Şalterini tanıtacağız. Bu ürünümüzle sektörde yeni bir dönemin kapılarını açacağımıza inanıyoruz. Kaçak akım koruma şalterleri ve otomatik sigortalara eklediğimiz yeniden kapama ünitesi yardımıyla manuel operasyonları azaltıyor, kullanıcılara kolaylık sağlarken güvenliklerini artırıyoruz. Ayrıca yardımcı kontaklara bağlanabilen butonlar eklediğimiz ürünümüzle uzaktan açma-kapama işlemlerine imkan tanıyoruz. Böylece fabrika ve atölye gibi üretim tesislerinde kesintileri en aza indiriyor, üretim kayıplarını minimumda tutuyoruz.”

“Yerel ve uluslararası birçok yeni iş birliğine imza atacağız”
Akgül, “T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Emlak Konut, Kiptaş, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzeri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu (TETESFED), Elektrik Mühendisleri Odası, Perpa Ticaret Merkezi ve KOSGEB gibi kurumların desteği ve katılımı ile düzenlenen A-Tech 2021, ziyaretçileri ve katılımcıları ile sektörün buluşma noktası haline gelen sektörün en önemli fuarları arasında bulunuyor. Sektöre yön veren bir oyuncu olarak böylesine önemli bir fuarda yer almak bizler için de son derece önemli. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarda yerel ve uluslararası birçok yeni iş birliğine imza atacağız” açıklamalarında bulundu.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prysmian Group “Akıllı Ev” Pazarına GiriyorÖnceki Haber

Prysmian Group “Akıllı Ev” Pazarına Giri...

Yüksek Teknoloji Seralar, Sürdürülebilir Tarım ve Enerji Dağıtım SistemleriSonraki Haber

Yüksek Teknoloji Seralar, Sürdürülebilir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar