Siemens’in dokunmatik panelleriyle ofisler akıllanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siemens’in dokunmatik panelleriyle ofisler akıllanıyor
Siemens Akıllı Altyapılar, yeni KNX Touch Control TC5 oda operatörünü tanıttı. KNX TC5 aydınlatma, gölgelendirme ve kolay oda sıcaklığı kontrolü gibi çözümleriyle ticari binalar için ideal bir seçenek sunuyor. Siyah cam ve fırçalanmış alüminyumu birleştiren şık tasarımı ve sezgisel kullanım için çok çeşitli simgelere sahip ara yüzüyle KNX TC5, tüm oda ihtiyaçlarını bir cihazda toplamasıyla da kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Siemens Akıllı Altyapılar, yeni KNX Touch Control TC5 oda operatörü ünitesini tanıttı. KNX TC5, pasif binaları uyarlanabilir hale getirerek akıllı bina teknolojilerinin gelişimini hızlandırıyor. Ayrı ayrı konfigüre edilebilen kontrolleri sayesinde kolay bir şekilde kullanılabilen bu cihaz, ilgili tüm fonksiyonların çalıştırılmasını ve görüntülenmesini kolaylaştırıyor. Modern ve şık tasarıma sahip 5.0 inç kapasitif renkli dokunmatik ekranı sayesinde konferans odaları, ofisler ve oteller gibi ticari binalarda kullanım için ideal bir seçenek sunuyor. Touch Control TC5, esnek montaj konseptiyle dünya genelinde kullanılabiliyor.

Binalar uyumlu hale geliyor
Dijitalizasyon, binaları modern ve daha akıllı yapılara dönüştürmeye devam ediyor. Akıllı bina çözümlerine Control TC5 ile yenilik kattıklarını belirten Siemens Türkiye Akıllı Altyapılar Bina Ürünleri Direktörü Mert Ulaş, “Akıllı binalar, üretkenliğe olumlu yönde katkıda bulunmak için yeni fırsatlar sunuyor ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni Touch Control TC5 gibi oda operatörü üniteleri, sensörler tarafından toplanan değerleri, KNX üzerinden topluyor ve her oda kullanıcısı için iç mekânda mükemmel iklim ve aydınlatma koşulları oluşturabiliyor” dedi.

Yeni oda kontrolörü, havalandırma ve iklimlendirme de dahil olmak üzere odadaki anahtarlama, aydınlık seviyesini ayarlama, renk ve renk sıcaklığı (insan odaklı aydınlatma) kontrolünün yanı sıra gölgelendirme ve HVAC gibi neredeyse tüm uygulamaları kapsıyor. Radyatör ya da yerden ısıtma kontrolünden, VRF’ye, Fan Coil’den, VAV’ye kadar her türlü HVAC sistemlerine uygun kontrol ara yüzleri sunuyor. Touch Control TC5, iç mekândaki havanın sağlıklı olmasını sağlamak için mevcut PM2.5 veya CO2 değerine dayalı otomatik fan kontrolü sunuyor ve fan hızını havadaki kirletici madde miktarına bağlı olarak ayarlıyor. Dış sıcaklık hızlı bir şekilde düştüğünde donmaya karşı koruma moduna otomatik olarak geçmek veya parlaklık belirli bir seviyeyi aştığında panjurları kapatmak gibi ek kontrol fonksiyonları kolayca uygulanabiliyor.

Kullanıcılar için daha az karmaşa 
Binalar daha akıllı hale geldikçe daha fazla cihaz ve kablo ihtiyacı doğuyor. Dokunmatik Kontrol TC5 artan cihaz ve kablo ihtiyacını azaltmaya yardımcı olurken tüm oda fonksiyonları tek bir cihazda görüntülenip yönetilebiliyor. Yeni dokunmatik panel, farklı duvar kutularıyla uyumlu olduğundan montaj ve kurulum kolaylığı sağlıyor. Simgeler, tasarım ve ekran koruyucu, müşterilerin markalama ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirilebiliyor. Gösterge ekranı otomatik açılıp kapanabildiği için enerji tasarrufu sağlıyor. İşletim kontrolleri, konfigürasyon sırasında belirlenen bir şifre veya veri yolu ile istendiği zaman kilitlenebiliyor veya açılabiliyor. Kolay projeleri verimli bir şekilde uygulamak için başka hiçbir merkezi kontrolöre ihtiyaç duymayan yeni oda operatörü ünitesi, çok yönlü ve uygun maliyetli bir çözüm sunuyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prysmian Group Amazon Bölgesi için 770 km denizaltı telekomünikasyon kablosu üretecekÖnceki Haber

Prysmian Group Amazon Bölgesi için 770 k...

Multitek Yangın Alarm Sistemleri ailesini genişletiyor / AKILLI ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMLERİSonraki Haber

Multitek Yangın Alarm Sistemleri ailesin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar