Prysmian Group Amazon Bölgesi için 770 km denizaltı telekomünikasyon kablosu üretecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prysmian Group Amazon Bölgesi için 770 km denizaltı telekomünikasyon kablosu üretecek
Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group, Amazon bölgesinin kuzeyinde yer alan Norte Conectado projesi için 770 kilometre denizaltı telekomünikasyon kablosu üretmeye hazırlanıyor. Prysmian Group, kablo çözümlerini 2021’in ikinci yarısında teslim edecek.

Prysmian Group, Brezilyalı bir internet sağlayıcısı olan Rede Nacional de Ensino e Pesquisa, RNP tarafından ihale edilen, Amazon bölgesinin kuzeyinde yer alan Macapá şehrini Santarém ve Alenquer’e bağlayan, Norte Conectado projesi için 770 km denizaltı telekomünikasyon kablosu üretmeye hazırlanıyor.

9.2 milyon eve güvenilir veri akışı sağlayacak
Prysmian Group; 9.2 milyon eve veri trafiği için güvenilir bir akış sağlayacak olan, 4 farklı bağlantı şeklinde döşenecek olan ve çok tercih edilen MINISUB tekrarlayıcısız optik denizaltı kablolarından yüksek fiberli olarak 770 km üreterek, Norte Conectado projesi için tedarik edecek. Prysmian Group, Nordenham, Almanya’da bulunan son teknoloji üretim tesisinde, dünyada en yaygın kullanılan tekrarlayıcısız denizaltı kablo teknolojisi MINISUB çözümü ile üreteceği kabloları 2021’in ikinci yarısında teslim edecek.

Norte Conectado projesinin Amazon nehirlerinin yataklarına kurulacak olan fiber optik kablolar ile kuzey Brezilya’daki iletişim altyapısını, ağ güvenliğini ve bağlantı esnekliğini genişletmek ve iyileştirmeyi amaçladığını belirten Türk Prysmian Kablo’nun CEO’su Cinzia Farisè, “Bu proje, bizim de Türkiye operasyonu olarak çalışmalarımıza devam ettiğimiz, dünya kablo sektörünün lideri Prysmian Group’un müşteri ihtiyaçlarına uyum sağlama kabiliyetlerini bir kez daha gözler önüne seriyor. Gerekli tüm çevresel ihtiyaçların göz önünde bulundurulması, nehir yataklarına kablo döşeyerek kesintisiz çözümler sağlanması, hedeflenen projenin hassas bir bölgede uygulanması, Grubumuzun imza attığı sürdürülebilir ve yenilikçi çözümlerin önemini bir kez daha gösteriyor. Bu büyük ve kapsamlı projeye kablo çözümleri ile hayat veren Prysmian Group’un bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Prysmian Brezilya’da 90 yıldır faaliyet gösteriyor
Prysmian’ın Brezilya’da 90 yılı aşkın süredir faaliyette olduğunu vurgulayan Prysmian Group Denizaltı Telekom BU Yöneticisi Ashutosh Bhargava ise düşüncelerini şöyle ifade etti: “Bu proje bizim son teknoloji fiber optik denizaltı kablo çözümlerini sağlamadaki uzmanlığımızı ve ürünlerimizin yüksek teknik ve ticari katma değer sağlayan özelliklerini doğrular niteliktedir. Bu stratejik projeyle Prysmian Group, diğer Amazon ülkelerine de uzanabilmesi ihtimaliyle birlikte kuzey Brezilya’da yerleşik olan 59 belediyedeki bağlantıya doğrudan imkan sağlamaktadır. Bu değerli projeye katkıda bulunmaktan ve yerel halklar ve kamu kurumları için veri bağlantısını geliştirerek sürdürülebilir gelişimi desteklemekten onur duyuyoruz.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KENDAL ELEKTRİK’TEN E-TİCARETE YENİ SOLUK - BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ B2BÖnceki Haber

KENDAL ELEKTRİK’TEN E-TİCARETE YENİ SOLU...

Siemens’in dokunmatik panelleriyle ofisler akıllanıyorSonraki Haber

Siemens’in dokunmatik panelleriyle ofisl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar