Panasonic, LED Filaman Lambalar Tasarımla Teknolojinin Eşsiz Birlikteliğini Sunuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Panasonic, LED Filaman Lambalar Tasarımla Teknolojinin Eşsiz Birlikteliğini Sunuyor
Tasarım trendleri değiştikçe, yeni ihtiyaçları karşılayan aydınlatma çözümleri de doğuyor. Panasonic Electric Works Türkiye, yeni LED Filaman Lambalar ile sıcak bir atmosfer yaratan geleneksel lambaları, üstün LED teknolojisi ve verimliliğiyle buluşturarak tasarımda yepyeni bir sayfa açıyor. İster evde ister kafede veya otellerde mekanları nostaljik bir dokunuşla tamamlamak isteyenlerin tercihi olacak Panasonic LED Filaman Lambalar, Panasonic teknolojisinin sunduğu çözümlerle verimliliği de en üst seviyeye taşıyor.

Panasonic’in 100 yılı aşkın tecrübesi ve birikimi ile tasarlanan LED Filaman Lambalar, geleneksel dokunuşları üstün led teknolojisi ile buluşturuyor. Geleneksel lambalar için harika bir retrofit çözüm sunan Panasonic LED Filaman Lambalar, yeni nesle ayak uyduran tasarımı ve aydınlatmayı ihtiyaçtan öteye taşıyan teknolojisi ile benzersiz mekanları yaratmak isteyenleri bekliyor. 

Şeffaf ve amber renk seçenekleri sunuyor
Nostaljik havasıyla bulunduğu her mekânın enerjisini değiştiren çekici tasarımıyla dekorasyonu tamamlayan LED Filaman Lambalar, şeffaf ve amber renkli çeşitleriyle de tarza göre alternatifler sunuyor. Amber rengi filamanın sunduğu renk sıcaklığı, ultra sıcak ve rahat bir atmosfer oluştururken; Klasik ve Mum tipi lambalar, çoğunlukla konutlardaki avize ve sarkıtlarda tercih ediliyor... Retro ve Glob lambalar ise kafe ve restoranlardaki sarkıtlarda mekânın havasını değiştiriyor. Panasonic’in yeni LED Filaman Lambaları: A60, C35, ST64 ve G95/G125 modelleriyle dekoratif uygulamalar için en ideal ortamı yaratmak isteyenlerin tercihi olacak. 

360°aydınlatma ile eşit ışık dağılımı sağlayan Panasonic LED Filaman Lambalar, mükemmel ışık çıkışı ile 15.000 saate kadar kullanılabiliyor. Enkandesen lambalarla bire bir değişim imkânı sunan LED Filaman Lambalar, 118 Lm/W değerine kadar üstün enerji verimliliği de sağlıyor. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Prysmian Kablo, Prosumer2022 Fuarı’na KatıldıÖnceki Haber

Türk Prysmian Kablo, Prosumer2022 Fuarı’...

Türk Tefekkürü Tarihi / Hilmi Ziya ÜlkenSonraki Haber

Türk Tefekkürü Tarihi / Hilmi Ziya Ülk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar