Pamir Aydınlatma, Frankfurt Fuarı’nda Ülkemizi Temsil Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pamir Aydınlatma, Frankfurt Fuarı’nda Ülkemizi Temsil Etti

Türk aydınlatma sektörünün en büyük üreticilerinden biri olan Pamir Aydınlatma, 02 – 06 Ekim 2022 tarihleri arasında geçekleşen, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Light + Building Fuar’ına katıldı.

Sektörün nabzını tutan Light + Building Fuarı, aydınlatma sektörünün en gözde fuarlarından birisi olduğunu katılımcılarına ve ziyaretçilerine yeniden göstermiş oldu. Fuar’da sınıfının en gözde aydınlatma armatürlerini, ziyaretçilerin ve sektör takipçilerinin beğenisine sunuldu.  Pamir Aydınlatma geniş ürün gamıyla LED’li ürünlerini, Ofis Armatürleri, Downlightlar, Tavan Armatürleri, Etanj Armatürler, Yüksek Tavan Armatürleri, Projektörler, Wallwasher ve Lineer Armatürler başlıkları altında 8 ayrı grupta ziyaretçileri ile buluşturdu.

Dünya çapında öne çıkan markalar ile bir araya geldiğimiz fuarda iş ortaklarımızı ziyaret etme şansı yakalandı. Dünyanın en önemli aydınlatma fuarlarından biri olan Light+Building Fuarında, uluslararası platformda ve Avrupa pazarında yer alan markalar ile bir araya geli-nerek ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Avrupa ve Ortadoğu pazarında yer aldığımız projeler ile ilgili bilgiler verildi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edildi. 
Pamir Aydınlatma kalifiye çalışanlarımız ve çözüm ortaklarımız olan tedarikçilerimizle sinerji oluşturarak üretim yapmakta ve ürünlerimizi iç piyasanın yanında dünya üzerindeki 40’dan fazla ülkeye ihraç etmekteyiz. Üretilen ürünlerimizin %70’ini ihraç ederek ülke ekonomisine en iyi şekilde katkı sağlamaktayız. Tecrübeli mühendis, tasarımcı ve tekniker kadrosuyla müşterilerin proje bazlı ihtiyaçlarını belirleme konularında da danışmanlık hizmeti sunmakta ve aydınlatma hesapları ve düzenleme-leri titizlikle yapılmaktadır.  

Kendi bünyesinde bulunan laboratuvarı ile üretmiş olduğu ürünleri gerekli tüm testlere tabi tutmaktadır. Kaliteyi aydınlatma sektörü için bir standart haline getiren firma yeni ürünler geliştirmekte ve müşterileri ile buluşturmaktadır.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sürdürülebilirlik faaliyetlerini çalışanlarıyla devam ettiriyorÖnceki Haber

Sürdürülebilirlik faaliyetlerini çalışan...

Multitek Ip İnterkom Ailesi GenişlediSonraki Haber

Multitek Ip İnterkom Ailesi Genişledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar