OSRAM, gün ışığına bağlı aydınlatma ile First-Class Fitness Studio’da esnek bir ambiyans oluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OSRAM, gün ışığına bağlı aydınlatma ile First-Class Fitness Studio’da esnek bir ambiyans oluşturdu
Aydınlatma teknolojisinin lider ismi OSRAM, Prime Time Fitness’ın, Münih Maximilianstrasse’de bulunan fitness stüdyosu için gün ışığına bağlı otomatik aydınlatma sistemi yarattı. Aydınlatma kontrol sistemi, sürücüler ve LED modüller ile konum ve marka felsefesinin yüksek standartlarını karşılayan aydınlatma sistemi, stüdyoda uyarıcı, iyi hissettiren bir atmosfer yarattı. Esnek ve güvenilir bir aydınlanma sunan sistem, gün ışığına bağlı otomatik olarak veya uygulama aracılığıyla kolayca kontrol edilebiliyor.

Spor eğitimi alanında en iyiler arasında yer alan ve hızla büyüyen fitness markası Prime Time Fitness’ın Münih Maximilianstrasse’deki prestijli yeni stüdyosunun aydınlatma sisteminin, en yüksek standartları karşılaması bekleniyordu. Light Solution Center AG’nin Aydınlatma Tasarımcısı Dominik Ortmann, OSRAM bileşenleri ile gün ışığına bağlı tam otomatik bir aydınlatma sistemi önerdi.

İyi hissettiren bir etki ile ışığı deneyimleyin
Geliştirilen sistem ile ışık etkisini dışarıdan dahi hissettiriyor. Sokağa bakan büyük pencereler ile özellikle vurgulanan ahşap duvarlar şeffaflık hissi yaratırken, girişte ziyaretçiyi sıcak ve davetkar bir atmosfer bekliyor. Aydınlatma sistemi, salonu daha geniş gösterirken, aşağı doğru sarkıtılan armatürler, istenen egzersiz ekipmanına göre ayarlanabiliyor. Sadece stüdyo değil stüdyonun diğer alanları da mükemmel bir şekilde aydınlatıldı. Sıcak beyaz ışıklar, soyunma odalarını ve duşları samimi, bir o kadar da keyifli bir şekilde, eğitim ekipmanları ise harekete geçirici, bazen renkli bir ışıkla aydınlatılıyor.  

Gün ışığına bağlı aydınlatma senaryoları
Aydınlatmanın her zaman mükemmel dengeli görünmesinin bir nedeni, dışarıdaki aydınlatma koşullarına ve gün boyunca insanların ışık algısına uyum sağlamasıdır. Hem üyeler hem de personel için bu durum, günün herhangi bir saatinde stüdyonun farklı algılanmasına neden olur. Bazen dışa dönük, açık ve şeffaf, bazen içe dönük. Tüm bunlar, sabah 05.00’den 11.30’a kadar tamamen otomatik olarak ayarlanabiliyor. Akşam temizlik ışığı bile tamamen otomatik olarak açılıyor ve kapanıyor. Aynı zamanda OSRAM’ın basit ve kullanıcı dostu kontrol sistemi DALI Pro Controller ve DALI Pro Control Uygulaması üzerinden, aydınlatmaya yüksek esneklik kazandırılıyor. Detaylı aydınlatma senaryoları, istenildiği anda her oda için ayrı ayrı kolayca kurulabiliyor, etkinleştirilebiliyor, değiştirilebiliyor ya da iptal edilebiliyor. 

Güvenilir bir ortak: Her şey tek elden
Ayarlanabilir OPTOTRONIC Akıllı DALI sürücülerden başlayarak ışık ve hareket sensörleri aracılığıyla standart, ayarlanabilir beyaz(Tunable White) ve RGB versiyonlarında LINEARlight Flex LED modüllerine kadar stüdyodaki aydınlatma kontrol sisteminin diğer bileşenleri de OSRAM tarafından sağlanıyor. Sonuç: ayrı bileşenlerle mükemmel bir uyum elde ediliyor. Tak çalıştır yapısıyla sorunsuz kurulum, yaratılan etkiyi daha da kolaylaştırıyor. OSRAM çözümü, kullanım sırasında yüksek ışık kalitesi, verimlilik, uzun ömür ve özellikle yüksek güvenlik sağlıyor. Maximilianstrasse’deki Prime Time fitness stüdyosu kadar karmaşık bir aydınlatma sisteminin başarıyla kurulması ve yönetilmesi önemli bir başarı hikayesi oldu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Draka UC400 Cat.6 U / UTP B2ca Yangına Karşı Güvenli Kablosu Artık Reelex KutusundaÖnceki Haber

Draka UC400 Cat.6 U / UTP B2ca Yangına K...

KONSTANTİN / CezayirSonraki Haber

KONSTANTİN / Cezayir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar