NILSON Elektrik kalite müdürü Sayın Haydar YALÇIN İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NILSON Elektrik kalite müdürü Sayın Haydar YALÇIN İle Söyleşi

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve 

Okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 


1987 Tokat doğumluyum. Evli ve bir Çocuk babasıyım. Kocaeli Üniversitesi Gemi Makineleri mezunuyum. 11 yıllık iş hayatımın 10 yılında Kalite kontrol ve Kalite Yönetim Sorumlusu ve Müdürü (Hacı Ayvaz San. Tic. A.Ş., Albaksan Otomat San. Tic. A.Ş. ve MEPA Elektronik) olarak çalıştım. 

2019 Mayıs ayı itibari ile NILSON ailesinde Kalite Müdürü olarak görev aldım. 

 

Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz? 


NILSON olarak ülkemizin önde gelen Yapı Marketleri ile kurmuş olduğu ortaklıkla doğrudan son kullanıcı ile ürünlerimiz tanıtılması bu yolla müşteriler ile NILSON ailesinin doğrudan iletişim kurulması sağlanmıştır. Bu da müşterilerimizin beklentilerinin, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan bize iletme fırsatı sağlamış bu durumu gelişen teknoloji ve rekabetçi bir ortamda firmamıza ne yapması gerektiği konusunda ileriye dönük fikirler aşılamaktadır. 

Ayrıca firmamızın üretimi %70 civarında ihracat yapmakta olması firmamızın hem ülkemizin bulunduğu ekonomik daralmadan etkilenmemesini, bunun yanında ihracattan dolayı firmamıza ve ülkemize döviz girdisi sağlıyor olması gurur kaynağıdır. Buda gösteriyor ki firmamız yurt dışı pazarda kaliteden ödün vermeden üretim yapabilen nadir firmalar arasında olduğumuzun göstergesidir.


Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz? 


Gelişen teknoloji, iletişim araçları ve her alanda son kullanıcı olan insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı teknolojik, kaliteli, çevreye ve doğaya uygun ürünlerin üretilmesi birincil öncelik haline gelmiştir. NILSON ailesi olarak vazgeçilmez ilk önceliğimiz gelişen teknoloji ile birlikte kaliteli ve doğaya saygılı ürünler üretmek olarak görüyoruz.



Sektörümüzde yeni girmiş olan ya da sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir?

 

 Sektörümüzün Elektrik olduğunu bilincinde olarak teknoloji ve kaliteden ödün vermeden doğaya ve insanların hayatlarını kolaylaştırıcı ürünler geliştirmesinin öneririm.


Haydar YALÇIN Bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? 


Teknik Elektrik Postası ve değerli ekibine NILSON ailesi adına bana bu imkânı verdiğiniz için teşekkür ederim.




İkili USB Priz:



NILSON olarak gelişen teknolojinin ve insan ihtiyaçlarının şekil değiştirmesini takip ederek kaliteden ve güvenden ödün vermeden yeni ürünleri müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.


Alegra Serisi USB Prizlerimiz; evlerimizde, sosyal alanlarda, hastane ve otellerde akıllı telefonlar için adaptörsüz şarj etme imkânı sunuyor.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FORLİFE AYDINLATMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Genel Müdürü Sayın Ozan DALKILIÇ ile söyleşiÖnceki Haber

FORLİFE AYDINLATMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Gene...

Dubrovnik (Hırvatistan)Sonraki Haber

Dubrovnik (Hırvatistan)

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar