MULTİTEK KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ SAYESİNDE EVİNİZİ SESİNİZLE YÖNETİN!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MULTİTEK KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ SAYESİNDE EVİNİZİ SESİNİZLE YÖNETİN!

Tek bir monitörden interkom, alarm ve akıllı ev özelliklerinin yönetimini sağlayan Multitek IP interkom sistemlerimize eklediğimiz yeni teknolojiyi yine pazara öncülük ederek değerli müşterilerimize sunuyoruz; kablosuz akıllı ev sistemleri ve sesli komut ile akıllı ev cihazlarının yönetimi.

 

Şimdiye kadar evinize akıllı özellikler kazandırmak için her yere kablo çekmek, eğer oturulan bir yer ise bütün evin kırılıp dökülmesi gerekirdi. Multitek olarak Ar&Ge merkezimizde tasarladığımız, üretimini yerli olarak Sancaktepe’deki fabrikamızda yaptığımız kablosuz akıllı ev cihazları ve IP interkom monitörlerimiz ile bu kabusa son veriyoruz!

 

Artık hiçbir kablolama gereksinimi olmadan, çok basit ve hızlı bir şekilde, gerek oturmakta olduğunuz evinizdeki cihazları akıllı hale getirebilir ve gerekse inşaat halindeki konutunuza talep ettiğiniz akıllı cihazları veya modülleri ekletebilir ve çok kısa sürede hem de ekonomik olarak yuvanızı akıllı eve dönüştürebilirsiniz. Android veya iOS işletim sistemli akıllı telefonlarınızdan evinizi ister evinizin içinde oturduğunuz yerden isterseniz yurt dışı seyahatinizdeyken veya tatildeyken kontrol edebilirsiniz!

 

Multitek IP interkomları sayesinde evinizle ilgili bütün komutları hiçbir tuşlama yapmadan, yalnızca sesinizle yönetmek mümkün! iOS işletim sistemli telefonlarda bulunan Siri ile ya da Android işletim sistemli telefonlarda bulunan Google Assistant ile yapmış olduğumuz geliştirmeler sayesinde telefonunuzu elinize bile almadan perdelerinizi, ışıklarınızı ve prizlere bağlı cihazları kapatabilir, gönül rahatlığı ile evinizden çıkabilirsiniz. Ayrıca eğer evde Amazon Alexa, Google Assistant gibi akıllı asistanınız varsa, ona komut vermeniz yeterli! Eve geldim komutu ile başka bir senaryoyu aktifleştirebilir, önceden seçmiş olduğunuz ışıkların ve cihazların açılmasını sağlayabilirsiniz.

 

Kablosuz akıllı ev sistemleri ve sesli komut hakkında daha detaylı bilgi için siz değerli müşterilerimizi en yakın Multitek bayisine, Multitek Bölge müdürlüğüne, www.multitek.com.tr web sayfamıza, 0533 345 6677 WhatsApp destek hattımıza bekliyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yanlış Bilinen LED GerçekleriÖnceki Haber

Yanlış Bilinen LED Gerçekleri

Herceg Novi - KaradağSonraki Haber

Herceg Novi - Karadağ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar