KENDAL ELEKTRİK’TEN E-TİCARETE YENİ SOLUK - BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ B2B

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KENDAL ELEKTRİK’TEN E-TİCARETE YENİ SOLUK - BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ B2B

İş hayatı dijitalleşmeye dönüşürken ve ticaret hayatı internetten gerçekleşirken, bu süreçte internet ekonomisinden daha fazla pay almak için geç kalmamak gerekiyor. 

Bu sebeplerden dolayı Kendal Elektrik hayata geçirdiği B2B BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ sayesinde; satış temsilcinizin mesaisi bitse de alt bayilerinize satış yapmaya devam edebileceğiniz, bir kanala sahip olacaksınız. Üstelik de TOPTAN SATIŞ B2B altyapısından; hem siparişlerinizi, hem ödemele-rinizi alabilecek, hem siparişlerinizi Fillo lojistik ambar takipi yapabilecek, hem de alt bayi siparişlerinizi  takip edebileceksiniz. Böylelikle, dijitalleşerek daha hızlı bil-giye kolayca ulaşabilecek-siniz ve daha çok kazanmaya başlayabilirsiniz.

En Sağlıklı Bayi İletişimi
Bayi Yönetim Sistemi  B2B sayesinde ana bayilerimiz ve alt bayileri ile sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturduk. Bayilerimiz ve alt bayileri sipariş, anlık stok, sevkiyat, tahsilat ve cari hesap takibini kolaylıkla yapabiliyor. B2B Yazılımımız  Netsis ile entegre çalışmaktadır.  

Mekan ve Zamandan Bağımsız
Bayilerimiz ve alt bayileri siparişlerini internet üzerinden verebiliyor, muhasebe yazılımımız ile entegre çalışabilen tüm raporlarımızı takip edebiliyorlar.
İlk 3 ayda ne kadar ciro yaptıklarını, ne kadar ödeme yaptıklarını, ödenmemiş çeklerinin ne kadar olduğunu ve tarihlerini, ne kadar iade yolladıklarını anında B2B TOPTAN SATIŞ ekranlarından kendi bilgilerini takip edebilirler.

Fonksiyonel ve Kullanıcı Dostu
Bayilerimiz ve alt bayileri günün her saati sipariş oluşturma imkanı sağlar, anlık stok miktarını görebilir, ürünün resim, fiyat ve koşullarını oluşturabilirsiniz. Sepet ekleme, kullanım vb. fonksiyonellikler sunar. 

Mobil Kullanım Avantajı
Bayilerimiz ve alt bayileri tablet ya da akıllı telefonları ile her zaman sipariş alabilir, online ödeme modülü ile aynı zamanda tahsilat yapabilirsiniz Aynı şekilde alt bayilerinizde istedikleri her zaman sipariş ve ödeme yapabilir, siz de her an kontrol sağlayabilirsiniz.

Muhasebe Entegrasyonu
Bayi yönetim sisteminin ihtiyaç duyduğu tüm veriler muhasebe programı entegrasyonlarımız sayesinde, muhasebe programlamanız da ki veriler ile uyumlu çalışır. Netsis ile entegrasyonlarımız saye-sinde gelen siparişleriniz de muhasebe programının siparişler modülüne aktarılır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PRESTİJLİ PROJELERİN TERCİHİ GÜNSAN EQONA OLDUÖnceki Haber

PRESTİJLİ PROJELERİN TERCİHİ GÜNSAN EQON...

Prysmian Group Amazon Bölgesi için 770 km denizaltı telekomünikasyon kablosu üretecekSonraki Haber

Prysmian Group Amazon Bölgesi için 770 k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar