Hayatı Yalan...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayatı Yalan...
Erdoğan'ın tarihi zaferinin ardından akıllara İmamoğlu'nun iddialı açıklaması geldi: Göreceksiniz on milyonlarca fark yiyecekler... Türkiye, tarihi bir seçimi geride bıraktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak yüzde 52,16 oy oranı ile yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Erdoğan'ın galibiyetinin ardından İBB Başkanı ve Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı iddialı konuşmalar gündeme geldi. İmamoğlu, gazetecilere verdiği bir demeçte "Göreceksiniz on milyonlarca fark yiyecekler. O kadar söyleyeyim size." açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan galibiyetle ayrılarak Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden 12. Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Erdoğan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri ile birlikte 17'nci zaferine ulaşmış oldu.

Erdoğan, oyların yüzde 52.16'sını alırken Kılıçdaroğlu yüzde 47.84 oy aldı. Erdoğan'ın tarihi zaferinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı iddialı konuşmalar gündeme geldi.

İmamoğlu: Hep birlikte millet ayağa kalkacak

İmamoğlu geçtiğimiz aylarda gazetecilere yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti:

Milletimizin vicdanını sadece 31 Mart- 23 Haziran arasında bile anlamalarını beklerdim ama hala anlayamamışlar. Milletimizin daha yüksek şiddetli cevabı önümüzdeki seçimde onlarla buluşacak. Bizim B planımız diye bir şey yok. Bizim planımız belli. 2023'de iktidar olmak bu kötülükten kurtulmak. Onun için mücadelenin şeklini de biliyoruz biz. Milletimizle kucaklaşmak, buluşmak toplumun, insanlarımızın coşkusunu arttırmak, onu da arttıracağız. Hep birlikte millet ayağa kalkacak. Göreceksiniz on milyonlarca fark yiyecekler. O kadar söyleyeyim size.

Kaynak:Yeni Şafak


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gelin, Türkiye'nin önünde yeni bir dönemin kapılarını birlikte açalımÖnceki Haber

Gelin, Türkiye'nin önünde yeni bir dönem...

Üretici ile market fiyatlarında dev fark varSonraki Haber

Üretici ile market fiyatlarında dev fark...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar